Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jooooolietka

Tatuowanie sie..........DZIARY

Polecane posty

Gość gość
chyba nie......... Ksiezeniczki maja w genach zakodowany dobry gust. Jak lubisz sztuke to zainwestuj w dzielo sztuki ale nie na twoich plecach. Pominawszy juz fakt ze dzwigajac na sobie to dzielo sztuki, jestes zbyt rozpoznawalna . Jakis wariat moze chciec to ukrasc I co wtedy? No 007 na pewno nie moglabys juz byc. Czyli limit.

Powiedz to córkom Fergie...te to dopiero mają gust :D Tak poważnie - nie możesz stwierdzić czy ktoś ma "zły/dobry' gust bo to twoja osobista opinia i nie narzucaj mi jej, jednocześnie obrażając moją :) Księżniczką też byś nie była - za brak kultury. Tylko tego to się trzeba nauczyć...

Gość Jooooolietka
Ja za china nie moge zrozumiec ale szanowac moge :) siebie w tatuazach sobie nie umiem wyobrazic

Gość Jooooolietka
No trudno ja to nie rozkminie tego dzis hehe gusta sa rozne dzieki za komentarze i dobrej nocki :)

Wiesz, to jest tak jak ja nie rozumiem czemu komuś podoba się sztuka Warhol'a, bo dla mnie jego dzieła są po prostu brzydkie. To jest właśnie gust i fajne jest to, że można o tym dyskutować :) a sama po tylu latach nie umiem sobie siebie też tatuaży wyobrazić :D Dobranoc :)

Gość gość
Co to znaczy szanowac? Szanowac co? Ludzi z tatuazami czy same tatuaze? Ja ludzi szanuje albo nie . Nie wazne czy ma tatuaz czy nie. Szanuje sie kogos za cos wazniejszego. Jezeli uwielbiam czlowieka, szanuje go, kocham go, jestem mu wdzieczna za cos to jezeli okazaloby sie ze ma tatuaz, to bardzo bylabym zdziwiona. Powiedzmy nawet zaszokowana.

Gość Pan Wiesław
Tatuaże to przejaw prymitywizmu .