Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawełekkk

masaż prostaty

Polecane posty

Gość Pawełekkk

Ktos stosował? dziewczyny robicie swoim Chłopakom taki masaż? lub Panowie sami,masażerem?;]

Gość gość
Ja lubię masować, ale nie zawsze wychodzi mi idealnie. Ostatnio nie wyszło idealnie. Robiłam taki masaż, a miałam zostawione dłuższe paznokcie i było inaczej. Jak mam krótkie to stosuję inną technikę i jest tak jak powinno być.

Gość Pawełekkk
ale dochodzi Twoj facet poprzez taki masaz? długo mu robisz go?

Gość Adrianekkk
jak sie robi?;]

Gość Pawełekkk
wiecie, poruszam taki temat bo wszyscy ostanio mówią że jestem taki troszkę gejowaty :):)

Gość Pawełekkk
jestem trochę geyowaty czy to normalne u facetów?

Gość gość
ja siadam na marchewce i wale konia

Gość gość
to jak, marchewka przyklejona jest do podłoża a ty duupą ruszasz się na niej stymulując prostatę i dodatkowo musisz walić konia by się spuścić? Spróbuj tylko samym masażem spuścić się. Daj znać. Ciekawe jak kobieta ruszając marchewką w o******cy może się spuścić mówiąc, że dostała orgazmu analnego. Coś takiego to prawda czy kłamstwo? Jeśli kłamstwo, tzn, że analseks daje tylko przyjemność mężczyźnie, a kobiety na ogół oziębłe szukają w analu orgazmu jak tonący brzytwy....

Gość Adrianekkk
Mam masażer prostaty kupiłem z ciekawosci,ale jak go włoze i nim ruszam to mnie nie podnieca przynajmniej w tym stopniu zeby sie spuscic;D wiec jak dziewczyna robi to palcem to jak facet dochodzi i sie spuszcza?;D ten masażer ma tez wibracje nie wiem moze zle go uzywam jakos ;p

Gość Adrianekkk
Mam masażer prostaty kupiłem z ciekawosci,ale jak go włoze i nim ruszam to mnie nie podnieca przynajmniej w tym stopniu zeby sie spuscic;D wiec jak dziewczyna robi to palcem to jak facet dochodzi i sie spuszcza?;D ten masażer ma tez wibracje nie wiem moze zle go uzywam jakos ;p