Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z Muzulmaninem

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn - czy zwiazalybyscie sie z Muzulmaninem? Dzis dowiedzialam sie, ze kolezanka jest w ciazy z Kurdem i planuja wyjazd do Iraku na stale, bo... jemu juz znudzilo sie zycie, praca w Anglii i placenie podatkow, tam ponoc nie musi :/ Podejrzewam, ze ona boi sie zostac sama z dzieckiem. Prawie dostalam zawalu, bo dla mnie to bardzo odwazna decyzja. On ja tu szanuje ale jak bedzie tam? Szkoda mi jej, ale coz jej decyzja :/

Gość gość
Proszę niech kolezanka obejrzy te 3 filmy.. "tylko z corka", "obca" i ukamieniowanie soraya m" nigdy w życiu z zadnym ciapatym!! Muzulmanie to chorzy mordercy, a kobiety u nich to smiecie,niedlugo twoja kolezanka tez takowym zostanie.

Gość gość
niech jedzie, jedna głupia polczyna mniej

Gość gość
Niech jedzie razem z ciapackim bękartem i do Polski nie przywozi tego pomiotu.

Gość gość
moja koleżanka też oc*pła na ich punkcie była już 3 razy w Egipcie i w lutym znowu jedzie ,ma małe dzieci i nikt jej nie potrafi zatrzymać, nawet mąż. Co oni takiego mają ze dziewczyny tak za nimi szaleją. Mimo to odradzaj koleżance wyjazd.

Gość Norwegia Norwegia
przepadla. w Iraku to nawet nie ma w prawie państwowym ze ona ma jakies prawa. do pracy tez tam nie pojdzie. cale zycie w domu z dziecmi będzie siedzieć-bo na 100 zrobi jej więcej.

Gość gość
czy te kobiety myślą?

Gość gość
Sory ale muzułmanie nie sa bezpieczni nawet w Polsce. Pomagałam koleżance(matka polka ojciec turek) uciec z domu przed jej własnym ojcem. Prawie zostałam zabita siekierą, w końcu ona zmieniła miejsce zamieszkania, ale ja pozostałam w domu rodzinnym...

Gość gość
nawet mi się nie chce czytać, jak widzę "związek z muzułmaninem" to wierze,że to jest prowo, z drugiej strony brzydkie tępe kobiety (bo takie się wiązą z muzułamanami z reguly z braku laku i powodzenia u innych) to mi ich nie zal

Gość gość
ta kolezanka jest tak plytka,ze nie wie czym to grozi?

Gość gość
Mojej szwagierce też odbiło, ma ustabilizowane życie, fajne dzieciaczki, dom, samochody a doopa ją ciągnie do Egiptu,że szwagier się na to zgadza to aż się dziwie, teściowa tez zła na nią ale nie przegadasz,ona chce cos dla siebie zrobić, tylko czemu tego nie robiła jak miała ku temu sposobność.

Gość gość
Arab to najgorszy syf.

Gość gość
mieszkam za granica i wiem z doswiadczenia ze turek nie jest tak bezwzgledny jak Kurd to najgorsza zaraza jaka mogla jej sie przypaletac! juz po niej ,nie ma wyjatku,pewnie mysli ze ona jedna bedzie miala lepiej ,bajka nigdy w zyciu,szkoda dziewczyny

Gość gość
NIEPOWAŻNA!

Gość Simon Mol zerka zza grobu
:classic_cool:🖐️

Gość gość
Kiedyś pisałam w podobnej sytuacji. Moja najlepsza przyjaciółka, z która wyjechałam do Anglii, razem tutaj mieszkałyśmy i pracowałyśmy. Związała się tez z takim jednym niby fajny ciapak ale jak wyjechała ponad rok temu tylko raz dała o sobie znać a obiecała, że będziemy ciągle w kontakcie. Rodzina tez nie wie co i jak i załatwiają to jakoś ale co to da...:( mówiłam ,rosiłam ja już chciała takiego to mogła zostać tutaj w uk z nim a nie jechać tam ale ona uparła się bo kocha bo on cudowny i co...raz zadzwoniła i była to szybka rozmowa, miałam wrażenie że sie czego boi, nie chciała nic mówić lub nie mogla co tak u niej i jak się jej żyje tam. Przez ponad 20 lat zawsze razem byłyśmy a jak pojechała tam od roku nei mamy kontaktu ani ja ani jej rodzina. :( nigdy ale to nigdy nie powiem o nich dobrego słowa

Gość gość
Tylko głupie i brzydkie decydują się na taki krok.

Gość gość
"Mimo to odradzaj koleżance wyjazd" Powiedzialam jej, ze to bardzo odwazna decyzja i spytalam, czy jest pewn ze nie bedzie zalowac tego wyjazdu. Odpowiedziala takim dziwnym tonem, ze nie chce jej sie juz sluchac takich rzeczy (pewnie juz nie jedna osoba jej to mowila), ze tam przynajmniej bede mogli zyc na poziomie, a tu nigdy nic nie beda mieli, nigdy swojego domu nie kupia, a tam rodzina pomoze i dziecko nie bedzie dorastalo samo, tylko wsrod kuzynow. To sa jej argumenty. Nic wiecej nie mowilam, nie doradzam, nie odradzam, bo to nie moja sprawa, a nuz powie jemu, ze ja nastawiam i jeszcze bede miala problem z jakims ciapkiem, wole sie nie odzywac. Tak w ogole to czy slyszal ktos z was o przypadku lub zna jakas kobiete, ktora wyjechala tam i jest szczesliwa? Ja nie...

Gość gość
okaleczenie ciała, obrzezanie, okalecza też umysł, niestety.