Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccc

KTOS wlamuje mi sie na FACEBOOKA i zmienia mi haslo na jakis czas

Polecane posty

Gość co robiccc

Ktos nagminnie !!!!!! WLAMUJE sie na moje konto na FACEBOOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F acebook potwierdzil, ze KTOS zalogowal sie na moje konto z miejca z ktorego Ja nigdy sie nie logowalam , Facebook wyslal mi smsa ," ZAREJSTROWALISMY dostep do Twoejgo konta na Facebooku z nieznanej przegladarki 1:01 " Jestem za granica ,a facebook pokazal na mapie , ze moje haslo zostalo zmienione dzisiaj ! z miejscowosci Jastrzebia Zdroj-zalogowano !!! o 1:01 i obecne haslo ktore wpisuje na FC to jest "stare haslo"-nieprawidlowe..... ,z czym Ja zadnego hasla nie zmienialam.... CO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI?? czy mozna ustalic kto to byl? i raz tez mi ktos zmienil haslonie moglam sie zalogowac proowalam i probowalam a po po 2 h znow zmienil na stare,,i zalogowalam sie i to bylo w swieta na kompie moich rodzicow -do ktorego dostep ma tylko mama..

Gość co robiccc
?????????

Gość co robiccc
ludzie doradzcie cos?..!!!!!!!!

Gość gość
Może spróbuj zmienić login, hasło, może ktoś ma dostęp do twojego maila, bo inaczej nie da się zmienić hasła, więc zmień hasło maila którego podałaś na fb.

Gość gość
Zmien wszystko a nawet meila na który rejestrowalas FB. Hasła używaj z *^ itp znakami.

Gość gość
a mialas opcje zapamietaj haslo w fomu? koniecznie zmien maila, haslo do niego i oczywiscie na Facebooku. mialam podobna syt z telefonem - sms przyszedl.

Gość co robiccc
zaraz zmienie ,ale mozna jakos ustalic sprawce zanlesc,dojsc do tego kto to byl? i czy to ktos kogo mam w znajomych czy nie musi byc moim znajomym?

Gość gosc vv
najlepiej zrób tak jak gość wyżej pisze , albo od nowa całkiem założyć konto z nowym loginem ,hasłem , innym mailem a hasło żeby miało lepszą kombinacje liter cyfr -nie daty ! a stare konto na fb usunąć - tylko pewnie znajomych tylu żal

Gość co robiccc
patrze na aplikacje na facebooku bezpieczenstwo: i sa tam aktywe sesje to pokazuje moj kraj ,ale tez inny ...???

Gość co robiccc
?

Gość gość
tutaj nikt nie uzywa faceooka...juz dawno

Gość gość
nie wiem.My używamy kafeterii nie fb:-)

Gość Zmienione hasła
Mi ktoś zrobi z loginkiem i hasłem - zwłaszcza konta o Violettcię