Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuubakk

Co zrobilibyście jakby jakiś facet uderzył kobietę mocno w twarz na ulicy?

Polecane posty

Gość kuubakk

Ostatnio wracam z klubu i jestem światkiem takiej sytuacji facet mówi do niej że ją zniszczy itd uderza w twarz jest noc ja byłem wykończony i jeszcze trochę pijany. Nie zareagowałem, jakiś koleś z drugiej strony ulicy krzyczy, że zadzwoni na policję i idzie dalej, co wy byście zrobili?

Gość gość
Typowy Polak udałby, że nie widzi i s********ł, aż by się kurzyło :D

Gość kuubakk
byłem zbyt pijany

Gość gość
Co ty szmato masz do Polaków, obcy brudas by cię obronił? Głupia krowo, on by cię jeszcze podpalił i zakopał żywcem jakbyś mu podpadła 😠

Gość gość
Prawdę piszę o Polakach.

Gość gość
A w d***e miałbym to, nie mam zamiaru strugac bohatera. I gowno mnie obchodzi zdanie poleczek

Gość gość
jak kobieta zadaje się z takimi typami to jej problem albo co najśmieszniejsze dziś często takich wybierają na partnerów. Bo pije i jest agresywny a taki to pewnie będzie bił w związku po pijaku na bank. Jak kobieta nie chce normalnego mężczyznę to jej wybór.

Gość gość
przeszła bym się do tego damskiego boksera i mu spuściła takim łomot,ze do końca życia by zapamiętał ,że został pobity przez kobietę.

Gość gość
czyli byłabyś tata sama jak on moglibyście podać sobie ręce :P

Gość gość
serio?poczułby jak to być poniżonym na oczach innych a ona tez powinna dostać strzał w durny łeb z kim się zadaje

Gość gość
czy to, że ktoś krzywdzi daje prawo do krzywdzenia?

Gość gość
Nagrodzilibyśmy go owacjami na stojąco i w ramach pogratulowania postawilibyśmy mu duże piwko w pobliskim barze.

Gość gość
co mnie obchodzi, że jakas szmata zadaje się z damskim bokserem, zresztą kiedyś widziałem jak koleś szarpie dziewczynę przed barem, powiedziałem mu, żeby przestał, a sama poszkodowana kazała mi spier/dalać. Więc spier/dolilem i raz na zawsze wyleczyłem się z niesienia pomocy rzekomo poszkodowanym kobietom, bo one pragną takiego traktowania.

Gość piepsznieta
Nie wiem właśnie, co bym miała zrobić. Mogłabym mu dać po ryju gazem pieprzowym, obezwładnić i zadzwonić na policję, ale jak ta laska się potem będzie wypierać, czy tam go bronić, to co ja zrobię? :/ Sama oberwę za to, że on jej przyłożył?

Gość Łukasz patryjota
Co zrobiłbym? Nic, udałbym że nie widzę, nie rozumiem jak można wtrącać się w nie swoje sprawy :O

Gość gość
nie wiem co bym zrobiła ale coś na pewno,mialabym wyrzuty sumienia jakbym nie zareagowała. Skąd wiadomo,że to facet tej kobiety i sama jest sobie winna,może zaczepił ją obcy facet i potrzebuje pomocy?

Gość gość
A ty byś dostała z buta w twarz i nigdzie byś nie zadzwoniła, obudziłabyś się na drugi dzień na oiomie :D

Gość gość
Nic bym nie zrobił, to nie moja sprawa, może z****** jej, bo właśnie przyłapał ją na obciąganiu komuś? Co ja mam się mieszać? Ale jakby stał i tłukłby ją cały czas a ta wrzeszczała, to bym podszedł i się spytał, czy chce ja zabić czy co? Jakby się nie opamiętał, to zadzwoniłbym na policję i p**************m mu. Ale tak od razu się wpieprzać? Po co?