Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ksiadz

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie

Gość gość X
Śmiało synu.

Gość gość
Niejestes ksiadz ale moze jakis bedzie . A mianowicie mam pytanie . Wspulzylo sie z kobieta i trzebabyloby przystapic do komuni w wielkanoc i czlowiek chcialby tego to co by musial zrobic by muc przystapic? 1 ozenic sie 2 zerwac z kobieta a 3 wyjscie? Mozna z kobieta pogadac****owiedziec ze sie postaramy zyc bez sexu np .?

Gość gość X
Wszystkie 3 wyjścia są możliwe synu, ale najlepiej będzie dla twojego zbawienia jak się zostaniesz księdzem. Zawsze możesz mieć gospodynię a jak będziesz mał gadane to zlecą się do ciebie dziewuszki z oazy także nic straconego.

Gość gość
Ale niedenerwuj mniez tym byciem ksiedzem niechce poprostu . Czyli by muc miec rozgrzeszenie to musze nie ze dogadam sie z kobieta i bede przez 2 tygodnie np niespal z nia ale musze znia pogadac tak ze postaramy sie zyc bez sexu moze a co jesli to niewyjdzie to spowiedz bedzie wazna? Dzieki za rade bo ja kiedys na religi ksiedzowi powiedzial ze jakbym siedogadal z kobieta ze sexu niebedzie przez jakis czas to czy muglbym isc do komuni to on powiedzial ze nie

Gość gość
Iść do spowiedzi trzeba debilu.

Gość gość
Jak wspulzyjesz z kobieta musisz potem niewspulzyc wtedy chyba rozgrzeszenie dostaniesz . To niejest takie proste