Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chujowe orange

Polecane posty

Gość gość

Nie dość ze mam problemy z zasięgiem to jeszcze internet przy 3 do max 5 kresek ma problemy z załadowaniem strony w telefonie ważącej 5 kb. Mam już internet play lubię to i on działa z***biście. KONIEC ZE ZŁODZIEJAMI W ORANGE

Gość gość
Jak mieszkasz na wsi w piwnicy to nie dziw sie ze masz slaby zasieg. Jakis archaiczny telefon masz jak nie masz 3,5g.

Gość wkurwiona Barbara
no a ja to nawet play reklamuję robiąc z siebie idiotkę za grubą kasę.

Gość gość
Mam smartfon wiadomo mieszkam na wsi, ale do kafeterii używam edge, a do skypa 3g i play ma zasięg jak i na własnych odbiornikach i na odbiornikach plusa

Gość gość
I w piwnicy play ma zasięg a orange trzeba wyjść z domu. C*****e kiedyś orange miało zasięg. Popsuło im się

Gość gość
I orange miało problem z rozmową w mieście przy maksymalnym zasięgu. Więc nie liczy się wieś czy miasto. Operator ma to zapewnic żeby klient był zadowolony. Play potrafi

Gość gość
to zmień operatora, byle nie na t-mobile! bo to jest dopiero fatalna sieć, non stop dzwonią z biura obsługi, wysyłają tabuny smsów reklamowych, spam,a ostatnio nawet wcisnęli mi jakieś pakiet za 5 zł , którego nie chciałam! nie kazali nic aktywować, tylko napisali,że "przedłużone automatycznie" podczas gdy ja nigdy nie aktywowałam tego i chyba złozę skarge do biura praw konsumenta

Gość gość
To napisałem mam play

Gość gość
W orange też dzwonią w*********e. Do mnie dzwonili jednego dnia mówię nie jestem zainteresowany. To te ch**e za 2 dni znowu dzwonią. I tak 3 razy. Posadził bym ich o nękanie