Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziewczynki Stella

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie?

Gość gość
kojarzy mi się z podpaskami

Gość gość 123456789
osobiście mi się nie podoba ;)

Gość gość
okropne

Gość gość
Tak, dobre też dla kuchennych produktów i na tytułu tasiemca z Ameryki Płd.

Okropne! Nie krzywdź dziecka! Choć nie można powiedzieć, że takie z pierwszej 20 najpopularniejszych imion, ale takie imię to już lekka przesada.

Gość gość
to imię podobało mi sie 30 lat temu znaczy gwiazda. Gdy się urodziła córka mój 7 letni syn powiedział że Stella to jak Godzilla i nie wolno tak nazwać siostrzyczki. Została Karolinką. Dziś mówi, że chyba by mnie udusiła za to imię. Decyzja należy do ciebie. N ie zawsze to co nam się podoba spodoba się póżniej dzieciom.

Gość gość
Jak nie lubię wydziwianych imion i wszelkich niespotykanyach pseudooryginalnych wymyślonych nazw, tak Stella mi się podoba. Znam piękną i mądrą Stellę :)

Gość gość
Stella piękne imię ale jako pseudonim dla prostytutki

Gość gość
a może Psesusita

Gość gość
Stella jest takie piwo :)Dosc znane

Gość gość
stella to chyba staszka po amerykańsku?

Gość gość
fajne imię,nosi je znajoma nauczycielka polskiego ,śliczna i zabawna.

Gość gość
mi się nie podoba, jakoś kojarzy mi się z grubą panią, nie wiem skąd takie skojarzenie bo rzadnej Stelli nie znam a może spodoba ci się Emma

Gość gość
W moim mieście stella to nazwa tv kablowej :D

Gość gość
Bardzo ładne imię dla dziewczynki. Mało popularne, ale proste i ładnie brzmiące. Przede wszystkim nie wyszukane, wymyślne i śmieszne. Kojarzy mi się z osobą pełną energii, wesołą, miłą, stanowcza, z urokiem osobistym. Myślę, że nie stara się błyszczeć bo jej urok to za nią robi, za to jest mądra, analityczna, sprawiedliwa, konkretna i ułożona. Tak widzę osobę z tym imieniem. Jeżeli chodzi o imiona kojarzone z produktami to: margaryna Kasia, mąka Basia, mleczarnia Diana, salon kosmetyczny Sara, pszczółka Maja itp. I przez to mam nie dać takiego imienia. Rozumowanie płytkich, pustych i nie wykształconych ludzi :)

Gość gość
wcale nie proste, tylko pretensjonalne. Dla prostytutki lub salonu piekności. Męska odmiana Stelaż.

Gość gość
Stelaż chyba dla Ciebie. Dawniej imię Stella było nadawane jako drugie imię mężczyzn. Niestety nie wiem jakie imiona noszą prostytutki bo nie korzystam z takich przybytkow. Podejrzewam, że takie Panie mają imiona jakie klient chce wg powiedzenia "klient nasz Pan" :). Stella to piękne imię dla pięknej kobiety. Tak to widzę. Gwiazda i tyle, a nie jak niektórzy co zachowują się jak z pod ciemnej gwiazdy; )

Gość gość
Ładne w sumie, tylko trudne do zdrobnienia ale nie jestem przeciw. Mam koleżankę u której w połowie grudnia mogła być Stella. Mogła, bo będzie chłopak.

Gość gość
Bardzo mi się podoba to imię,ale jak byłam w drugiej ciąży i chciałam tak nazwać córkę,gdyby wyszło,że dziewczynka,to usłyszałam,że to imię jak dla bułgarskiej prostytutki. :( Urodziłam synka,ale mimo wszystko imię mi się bardzo podoba.

Gość gość
A któż tak korzysta z usług bułgarskich prostytutek ? Mi się to imie kojarzy z kimś dystyngowanym. Pasowałoby mi raczej do ładnej, szczupłej, zgrabnej baletnicy, ale wiadomo że ciężko by było raczej z dzieckiem utrafić by takie w realu się okazało.

Gość gość
Ja kojarze Stelle z amerykanska sztuka: Tramwaj zwany pożądaniem. Charakter Stella Kowalski. Jest tam scena gdy krzycza "Stella!"