Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wolsztyn

Tak metafora ....

Polecane posty

Gość to ja zuza
Wol, wpadłam na chwilę zostawić Ci cieplutki uśmiech. :) Nie znasz mnie, a jakbyś znał, bo wiesz co lubię. Przemyślałam sobie wszystko i stwierdziłam, że skoro nie mogę być Twoją żoną, ani Twoją kochanką, to mogę być Twoją kafe-koleżanką. Zawsze to raźniej. Co Ty na to?

synku jak jesteś taki pusty kto cie bajeruje nie ja niewiasto>>>>..bawisz mnie a za razem śmieszysz swoja pustota i naiwniactwo do kobiet tępaku wejdź na post prawik tam sie wypowiedz potter... polonisto z******* z przecinkiem hehhe

ja p*****leeeeee k***a fubu spotkajmy się ) taki jesteś tępy czy ma ci to wytłumaczy inaczej > zuza moje ty słonko o tak hehehe pięść moje kule!!!

Gość to ja zuza
Wol, co Ty taki nerwowy, uspokój się.

ohhh tak moja lubo odnalazł bym w tobie na pewno, największą perwersje jakiej byś chciała koleżanka morze być.... ale bardzo bliska az to sk****enia się :)

ja nerwowy no co ty :) ty mnie jeszcze nie widziałaś nerwowego :) i lepiej żeby tak zostało :) ale jak mnie dobrze pogłaskasz i będziesz głaskać będę twoim psem do lizania :)...

Gość to ja zuza
Wol, cieszę, że się miło uśmiechasz. Wcale nie zamierzam Cię wkurzać i nie chcę Cię widzieć w takim stanie. No i fajnie, że mogę być Twoją koleżanką i to taką bliską koleżanką, że aż wypieków dostałam na samą myśl o tym, jak bliską. Dobrze trafiłeś, bo ja bardzo, bardzo, bardzo lubię głaskać. Jeszcze jedno Wol - mnie nie musisz bajerować, wcale tego od Ciebie nie oczekuję. Ty Wol nic naprawdę nic nie musisz robić, chyba że chcesz - to ja zawsze chętnie i z przyjemnością. Nie musisz nic udawać, ani nie musisz nic specjalnego dla mnie robić, przecież wiem, że inny motyl Ci lata po głowie. Mnie bardzo odpowiada nasza kafe-znajomość. Na razie Wol wystarczy mi, jak wparujesz tu raz na dzień z tymi swoimi podziobanymi tekstami na pół strony i już się czuję zaspokojona. Wiesz, że kojarzysz mi się ze sztormem na Bałtyku? Mówiłam Ci, że mam bogatą wyobraźnię. Jak byłam mała, to miałam takie rożne fantazje. Jedną z takich fantazji było realizowanie pozostałych fantazji z przypadkowym facetem. Trochę z tego wyrosłam, teraz lubię wiedzieć z kim robię, to co robię. Ja jestem taka drobna, mała, włosy blond, oczy niebieskie, mam krótką fryzurę z grzywką, 22 l. Uwielbiam morze, interesują mnie psy i koty - to tak w skrócie. Powiedz coś o sobie i powiedz, co jeszcze lubisz oprócz tego, co wiadomo, że lubisz.

Gość to ja zuza
I nie spiesz się Wol. :)

Piękna polszczyzna, moja pani polonistka była by dumna .... Nie to co ja heheh ale mam na to w******** po prostu mi sie nie chce :) co ja lubię ojjjj bardzo dużo rzeczy wpadam tutaj raz po raz bo niestety nie siedzę tu całymi dniami jak inne puste głowy po nocach jak fubus :)i gada ja pije sok hehe to mnie bawi i wali ta swoja osrana poezja :)...napisze ale nie wiem czy mogę tak publicznie..

Gość to ja zuza
O tym, o czym nie możesz napisać tu, popiszemy na @. Później. Jak się lepiej poznamy. A tu napisz po prostu to co możesz. Wiesz, że wczoraj tak się zagalopowałam myślami, że zaczęłam sobie wyobrażać takie różne rzeczy bez ograniczeń. Po prostu nie wiedziałam, w którym momencie skończyć. Tak, że Wol, dla odmiany napisz mi czego byś mi absolutnie nie zrobił - tak, żeby ukrócić trochę te moje niepohamowane wyobrażenia. Wyznacz granice.

Gość to ja zuza
Poza tym Wol, za każdym razem mówisz o Fubu, no i ja teraz nie wiem, co chcesz tym ugrać - czy mam być zazdrosna, że w kółko o nim gadasz? Czy może tą gadką o Fubim chcesz mnie podjarać? Może to jakiś nowy sposób na dziewczyny, no ja już nie wiem. 

Gość to ja zuza
:)

Nie mam granic ..... ale to zostawiam dla siebie są dwie ;) nie po prostu wydaje mi sie ze ten fubu, to bardzo chory człowiek :) i mohery by go zabiły ;0

Nie bycie zdrowym nie oznacza od razu bycia chorym, a bycie chorym nie zawsze oznacza że się nim jest.

Gość gość
ale jaja ! hihi....

Gość to ja zuza
Wol na moje oko to Ty chcesz sobie ze mną pogadać o fubu. Chcesz? Mogłabym Ci wytłumaczyć kilka rzeczy, bo jako kobieta inaczej postrzegam pewne sprawy, ale jestem pewna, że jako facet nic nie zrozumiesz z tego, co miałabym Ci do powiedzenia, więc ograniczę się tylko do prostego stwierdzenia: Wol, nie masz się co przejmować, ani denerwować Fubem. Na razie niech Ci to wystarczy. Naprawdę nie masz powodu, żeby się denerwować, spinać i przeżywać. No chyba, że chodzi o kobietę - wtedy zrozumiałe są reakcje i Twoje i Jego. Choć i tak uważam, że moglibyście obaj popracować na sobą i dać sobie na wstrzymanie, bo wam obu nie trzymają zwieracze umysłowe .

Tu chodzi tylko o muzykę. Kiedy przykładam głowę do ziemi i słyszę akordy i oktawy galopujących sarn na polanie, te chowające się w konarach zające. Kto z was rozmawiał kiedyś z sową? Wielką siedząca na wysokim drzewie, wchodzisz do lasu a ona bezczelnie gapi się na ciebie, wodzi za tobą wzrokiem bo wie jest nad tobą górą i nigdy jej nie złapiesz.

Gość to ja zuza
Wol przyłaź tu zaraz i zajmij się mną. :)

Gość gość
on jusz śpi

Nie co ty ja nie chce o nim gadać ale stwierdzam fakt ze psychiatra mu by trochę pomógł albo walił za dużo kleju w życiu albo wali teraz rozpuszczalnik :) Czytam te jego wierszyki i poezje to do porzygu bym się jeszcze osrał :) :). No o tej godzinie jeszcze nie spałem oglądałem dosyć ciekawy filmy heheh Chirurgiczna Precyzja :) Ze mamy weekend pozwoliłem sobie posiedzieć trochę dużej bo trzeba rano wstać posprzątać zrobić jakiś obiad :)...

No i trochę chodzi o kobietę ale to już inna bajka :) ..... Mam się tobą zająć w jaki sposób ja się dostosuje do wymagani pani :) Morze jednak jakaś fotka bardzie by mnie przytwierdziła ...

Gość gość
To pewnie jakis pasztet skoro boi sie dac fote

Pasztety są u rzeźnika:). Nie mogę powiedzieć nic bo nie widziałem :) po prostu jest nie ufna i nie puszcza się w necie jak inne kafeterianki :)...

Gość to ja zuza
Wol nie marudź z tą fotą, uruchom wyobraźnię. Masz mój opis parę postów wyżej. Po co Ci ta fota i tak pewnie nie jestem w Twoim typie - mam dziecinną twarz i małe cycki, nie podkręcisz się moją fotą. Raczej nie jestem podobna do anielicy z teledysku. Tylko do aniołka :). I tak jesteś w lepszej sytuacji, bo masz jakieś ogólne pojęcie, o tym jak wyglądam, a ja o Tobie nie mam żadnego. W ogóle mało o Tobie wiem, choć z każdym dniem coraz więcej. Obejrzałam sobie nawet ten film j.w. żeby złapać z Tobą wspólny temat. Fajny. Według opisu to miał być horror, a to przecież komedia jest, tylko momentami chciało mi się rzygać. Na miejscu bohaterki zainwestowałabym w kosmetyczkę i fryzjera, a na miejscu jej rodziców w psychiatrę. Gł. bohaterka ma poczucie humoru podobne do mojego. To, co mnie z nią łączy, to właśnie humor i wielkość biustu. Więcej podobieństw między nami nie widzę, chociaż… Gdybyś chciał robić jakieś porównania, to niewinnie dodam, że mnie się nie musisz obawiać. :) Co do Ciebie Wol, to mam nadzieję, że nie jesteś podobny do pana od matematyki, ani do pastora :). Wol, jeśli tak Ci zależy na tym moim zdjęciu i bez tego nie możesz mi zrobić tego, co byś mógł chcieć mi zrobić, to na razie proponuję powstrzymać się od współżycia – do czasu aż się poznamy. :) Ja to rozumiem Wol, naprawdę rozumiem, że możesz obawiać się, że jestem pasztetem, więc nie naciskam. Mogłabym dla ściemy wysłać Ci fotę jakiejś fajnej d**y, ale ja tak nie zrobię. A pasztetem nie jestem. :)

Hymmm ja nie powiedziałem ze jesteś pasztetem !! Nie interesują mnie duże cyck, wole mniejsze i zgrabne, ani wymalowane paniusie typu blachary!! Ja jestem prostym zwykłym facetem heh 177 wzrostu szatyn, oczy piwne czyli czarne jak mi to powiedział lekarz przy badaniu kiedyś waga tez nie duza 82 kilo :)co więcej chcesz wiedzieć? kiedyś lubiłem grac w piłkę włóczyć się ze znajomymi po mieście i świrować nocą :) uwielbiam tez słuchać muzyki non stop :) zresztą dobry film i sex itp ale ten opis jest podobnych do tych na e-darlingu :) hehhe wole priva bo te forum jest chore :)

Gość to ja zuza
Fajnie Wol. W poz. pionowej sięgam Ci do pasa, to dobrze czy źle Wol? - powiedz. I nie spiesz się. Ja lubię długo, misternie i z finezją. A dziś wieczorem, jeśli nie masz nic przeciwko, to się po prostu przytulę i idę spać, bo przede mną ciężki tydzień. Słodkich snów Wol.

Gość to ja zuza
:)

Gość gość
"po prostu jest nie ufna i nie puszcza się w necie jak inne kafeterianki" x Albo boi się, że ktoś w realu dowie się, co robi w necie. I skończy się dostęp do kaski... :)

Czemu ciężki tydzień ?,u mnie się dopiero zacznie nie długo ale dam rade. Czy dobrze ze do pasa nie wiem ale nie tylko to mnie interesuje jeśli masz coś w kontekście lizania :), chcesz się przytulic ? hymmm jeśli ci zimno proszę uwielbiam zapach kobiecego ciała tym bardziej jak śpi!!!