Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wolsztyn

Tak metafora ....

Polecane posty

Lubisz długo i misternie ?,no ja tez ale bawić się kobieta w każdy sposób, żeby jej było jak najlepiej i najprzyjemniejszy bo kiedy szczytuje czuje ja cała i wiem co z niej wydobyć....

Gość to ja zuza
Do zainteresowanych: To jest mój Wolsztyn, Wol, moja perełka internetowa, mój kot internetowy. Skąd ja go wytrzasłam - sama nie wiem, do dziś się nie mogę pozbierać z wrażenia. Nie oddam go nikomu, chyba, że się mną znudzi, albo ja nim. Będę go pieścić, głaskać i całować, tarzać się z nim w pachnącej pościeli, biegać z nim po łące i ścigać zające. I łapać motyle i żaby w stawie i wszelkie stworzenie we śnie i na jawie. Nic złego nie robimy, tylko sobie miło spędzamy czas, na tym miłym topiku. Dobrze się ze sobą bawimy. Trochę sobie rozmawiamy, a trochę żartujemy, nikomu żadna krzywda się nie dzieje. Mamy bardzo jasny i przejrzysty kafe-układ, bezpieczny, nie stwarzający żadnych zagrożeń, nie powodujący żadnych strat moralnych. :)

Gość to ja zuza
Wol, ciężki tydzień, bo ciężkie czasy. Wczoraj szybko padłam spać, dziś też nie będę długo siedzieć. Fajnie, że coś napisałeś o sobie, rzeczywiście opis szablonowy, jak setki innych, ale mnie to wystarczy. To tylko Internet, najważniejsze, że możemy sobie porozmawiać, pożartować, popieprzyć o głupotach. Nie jest mi zimno bo ja jestem gorąca i lubię przytulanie. No i interesuje mnie ta perwersja, o której wcześniej pisałeś, a którą mógłbyś ze mnie wydobyć. Ciekawe, co by to mogło być ? :)

Gość IfJuNołŁotAjMin
Zuza bardzo niewyżyta jest. Brak faceta doskwiera. Umówisz się ze mną, Mała?

chcesz mnie poznać na pewno, po trafie kochać bez graniczni jeśli moja miłość się w kimś za ślepi po trafie zabić i zabijać od środka niszczyc i roz******lać wszystko co stanie mi na drodze tylko śmierć potrafi mnie pokonać od mojej chorej młosci bo,,,,, jak cos postanowienie nigdy nic i nikt nie jest wstanie r******* mojej chorej głowy !!

Gość to ja zuza
Wol, jak C***isze o pachnącej łące, a Ty mi o zabijaniu. Ja w mężczyźnie szukam spokoju i ukojenia, odpoczynku i bezpieczeństwa. Chce zasypiać w jego ramionach, spać spokojnie i wstawać rano z uśmiechem na twarzy. A nie budzić się w nocy co 5 minut, żeby sprawdzić czy jeszcze żyję.

Jeśli wpadniesz w moje ramiona !!! to nie tylko będziesz się budzić uśmiechnięta ale zawsze mokra i pełna satysfakcji spełnię każdą twoja perwersyjna fantazje :) bezpieczna zawsze .... i do okola będziesz tylko czy reszta żyje :)...

zgubiłem parę liter ale się przesłanie liczy ) oj pisz na priva w końcu bo tutaj nuda...

Gość WolLubisz To S
Gdzie jesteś :) umęczona...:)

Gość to ja zuza
Tu jestem, ale udaję że mnie nie ma. Nie wydaj mnie.

Gość to ja zuza
Przeżyję ten tydzień i każdy następny. Relaks? Wystarczy, że jesteś, to już jest dla mnie relaks. Poświeć mi tylko nickiem po oczach i już jestem zrelaksowana. Masz dar, szkoda, że ja tak nie potrafię. :)

No to dużo ci nie potrzeba :) Mnie tak łatwo nie zadowolić :) ale widzę ze nie chcesz nic na priva pisać ani się ukazać mym oczką :) szkoda :), ale myślałem ze się trochę po jaram :) ale oki :) przede mną tez ciężki tydzień :)

Gość to ja zuza
Wol, ja wiem, że lepię się tylko do Ciebie, wiszę Ci na szyi i nic z siebie nie daję. Ale to tylko chwilowe. Obiecuję, że jak wytrzymasz do jutra, to zajmę się Tobą najlepiej jak potrafię. Nie pożałujesz. :)

Gość WolLubisz To S
No wytrzymałem :) i czekam na konkrety ale nie wiem czy dzisiaj będę miał silę :) no to dobrze ze wisisz a nie dyndasz :)

Gość to ja zuza
Ja już nie wiszę, ani nie dyndam, jestem wyspana, wypoczęta, pełna siły i energii. Leżę w łóżeczku. Prawą ręką piszę do Ciebie, a lewą …. trzymam grzecznie na kołderce. :) Wol, musisz mieć trochę siły. Bo zamierzam Cię całować, głaskać i masować. Będę Cię ssać, lizać i pieścić. I zrobię Ci okład z ciepłych piersi. Owinę się wokół Ciebie, bo mam taki talent. I Będę Cię ściskać i wyciskać i grzać jak voltaren... :) Chciałabym też, żebyś miał duuużo siły i energii. Jeśli nie masz dziś siły, albo akurat dziś wieczorem wyjątkowo musisz komuś dochować wierności, to powiedz. Nasza umowa jest elastyczna, a układ niezobowiązujący. Możemy ją naginać we wszystkie strony, bo jest tylko nasza - Twoja i moja. Zawsze możemy się umówić na inną godzinę lub nawet na inny dzień.:) Powiedz też od kiedy zaczyna się Twój ciężki tydzień, pewnie będziesz zmęczony, trzeba to jakoś uwzględnić w grafiku. :)

No już się zaczął ciężki tydzień ale mam weekend, jestem gotowy na twoje ściskanie i ssanie, możesz mnie oblec mocno nogami i ściskać mnie w środku a ja wy sam wszystko z ciebie cały ten miód który masz w sobie :), będę cie tez głaskał i dawał klapsy po twoje rozgrzanej pupce, a później rozpalę w tobie taki ogień ze spłoniemy w nim razem przy końcu:) taki relaks na godzinkę i tak z 4 razy po dwa razy na sobotę taki mam plan :)

Gość to ja zuza
Wol, ach Wol. :) Będę pulsować na Tobie, wokół Ciebie i w środku. Zdejmij mnie z siebie i przyciśnij swoim ciężarem, tylko nie za mocno. I przelej we mnie ten ogień. Chcę poczuć w sobie cudowną falę ciepła i to cudowne mrowienie, zakleszczę się wtedy na Tobie na chwilę, a później popadnę w omdlenie. Możemy to znów powtórzyć, a nawet powtarzać do rana, gdy będziesz mi czule szeptał do ucha, jak bardzo jestem kochana. (-.-) Inwencję twórczą zostawiam Tobie, bo ja nie mam aż takiego doświadczenia. Możesz ze mną robić co Ci się podoba, jestem Twoja, cała Twoja i tylko Twoja. Pamiętaj tylko, że jestem delikatna i kr**** i mam wrażliwe wnętrze. Jeśli po którymś razie zasnę, to mnie nie budź, tylko przytul. A rano obudzę się szczęśliwa, ze zmierzwioną grzywką i pozwolę sobie podać śniadanie do łóżka. A Tobie pozwolę doświadczyć, co znaczy szczęśliwa kobieta. Ja w tym tygodniu mam sporo luzu. Może nawet zacznę eksperymentować na kuchennym stole. To nie to co myślisz Wol. Zamierzam nauczyć się piec ciasta. Gotowanie całkiem dobrze mi wychodzi, ale nie potrafię piec. To znaczy nie wiem czy potrafię, nigdy tego nie robiłam. Właśnie się zastanawiam jakie ciasto upiec jako pierwsze. :)

Ja umiem piec tylko babkę w prodiżu i kruszona na blaszce :):) no to czas na twoja naukę pieczenia zjadł bym ten placek z ciebie,,,, a raczej mówił bym ci brzydkie i bardzo świńskie rzeczy do ucha :)... ale chętnie bym się przytulił do ciebie i zasnął w twoich malutki ramionkach :0... a okład z młodych piersi tym bardzie by mnie przytwierdził do tego żeby zasnąć a nie broić ..

Gość to ja zuza
Potrafisz piec babkę ? Fajnie. Ja spróbuję czegoś innego, z rodzinnych przepisów albo z Internetu. Dziś mogę Cię poczęstować galaretką trójkolorową z bitą śmietaną. Jeśli chcesz spać, to przytul się do mnie i śpij. Mnie też się nie chce dziś broić. Powygłupiamy się innym razem. Zajmij się jutro swoimi sprawami, jeśli będziesz miał czas i ochotę to zajrzyj, będę tu na Ciebie czekać z ciepłą kolacją. :)

Uwielbiam kolacje zjadać w łóżku.... a później deser to ja będę czekał za tobą z kolacja tylko nie wiem co ci zrobić jeszcze do jedzenia co lubisz jeść najbardziej?

Gość to ja zuza
Zrobiłam dziś na kolację jajecznicę z tych jaj przepiórczych, które przyniosłeś do naszej jaskini przed zachodem słońca. Ale Ty na pewno jesteś mięsożerny, więc upoluj jakiegoś zwierza, zrobimy sobie pieczeń na ogniu namiętności, ewentualnie przyrządzę szaszłyki. A jeśli Ty chcesz zrobić dla nas coś pysznego, to niech to będzie niespodzianka, zjem wszystko nie będę wybrzydzać, bo coś mi mówi, że niezły z Ciebie kucharz. Ja najbardziej lubię jeść to, na co akurat mam fazę, a ostatnio mam fazę na musli tropikalne.

Jestem wszystko żerny ? no mięso uwielbiam ale zjem tez wszystko... a najlepiej lubię młode świeże mięsko,Jeśli zrobisz mi tyle do jedzenia i to co piszesz będę cie wielbił jak boga.

Gość to ja zuza
Wol, już ja wiem czego Ci trzeba. Jutro zrobię Ci kurczaka pieczonego na butelce, pojutrze skrzydełka takie jak w KFC. A dziś przygotuj rożno, a ja przyrządzę sama siebie jako danie wieczoru, specjalnie dla Ciebie. Będziesz miał świeże mięsko prosto z rożna, w sosie własnym. Możesz mnie skonsumować. Oczywiście poza tym możesz mnie wielbić, a nawet powinieneś mnie wielbić, gdyż uwielbiam być wielbiona. Czas na pieszczoty. (**) :)

Oohh Kotku za to będę cie wielbił zawsze jeśli zrobisz to wszystko, a pieścił będę cie zawsze kiedy będziesz miała ochotę.:)

Z taki jedzeniem i nie tylko każdy facet oszaleje za tobą :) po za tym ze jesteś śliczna mała blondyneczka, będę cie konsumował bardzo długo i po woli ...

Gość to ja zuza
Wol, jesteś cudowny. Jestem pewna, że w Twoich ramionach odpłynę w ocean rozkosznej niewiedzy o samej sobie. A gdy obudzę się rano, będę muskać ustami Twoje silne ramię, jak mała suczka budząca swojego pana. Będziesz moim treserem i wytresujesz mnie tak, że wszystko będę brać do buzi. Jak Ci się podoba ta perspektywa, Wol?