Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steeella

Przyjęcie 2 tabletek antykoncepcyjnych w ciągu jednego dnia!!!!

Polecane posty

Gość steeella

Witam. Biorę tabletki antykoncepcyjne o nazwie Vibin Mini. Wcześniej brałam te same tabletki przez około pół roku. Obecnie jest to moje 3 opakowanie. I 1 rząd / tydzień opakowania.Tabletki zawsze biorę o godzinie 21, codziennie, regularnie i sumiennie. Nie pomijam żadnych tabletek, nie przyjmuję stałych leków, itp. rzeczy, które mogłyby obniżyć skuteczność. Współżyję w taki sposób, że mój partner nigdy nie kończy we mnie. Wczoraj wzięłam tabletkę jak zawsze, o godzinie 21, po czym po około 2-3 h od przyjęcia wystąpiła u mnie biegunka. Około godziny 24 ustąpiło i dla pewnośc**przyjęłam jeszcze jedną tabletkę, z ''zapasowego opakowania''. Po tym nie wystąpiła już żadna biegunka itp. Dziś tabletkę wezmę jak zawsze, o godzinie 21. Moje pytanie brzmi, czy moja antykoncepcja została zachowana i czy przyjęcie 2 tabletek czynnych w ciągu jednego dnia w odstępie ok. 3 h, co zdarzyło mi się po raz pierwszy w życiu, może jakoś nie korzystnie wpłynąć na moje zabezpieczenie, antykoncepcję lub cokolwiek innego?

Gość gość
Przecież i tak nie kończy w tobie po co więc TO bierzesz? OJP .

Gość gość
tez miałam taka sama sytuacje, podobnie jak twoj partner moj maz tez nie konczy we mnie, w ciaze nie zaszłam:)