Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalija32

Celluit, sposób

Polecane posty

Gość natalija32

Ostatnio na pewnym blogu (cellulitowo.pl) przeczytałam o sposobie jakim jest body wrapping i jestem pozytywnie zaskoczona, ponieważ jest bardzo dużo pochlebnych opinii. Oczywiście do tego są niezbędne odpowiednie kremy, oferowane na przykład przez naturica.pl, ja tam swoje zakupiłam i postanowiłam zacząć przygodę z tym sposobem. Sama jestem ciekawa efektów i pochwalę się, gdy coś będzie na rzeczy.

Gość gość
Ja robie tak: dobry balsam wyszczuplajacy na uda , zawijam folia i 6 razy w tygodniu po 1 h rowerka stacjonarnego. W miesiąc osiagnelam : z ud -3 cm (mam 54cm teraz ) i celulit jest o polowe mniejszy ! No dieta mz

Gość OlgaOlgaOlga
pilling z kawy czarnej pod prysznic + ćwiczenia z mel b

Gość Agatta 5544
Jest to jakiś sposób. Ja pozbyłam się cellulitu z pośladków i ud stosując ten zestaw - http://wsad.it/gosc/cc-buttocks-lifting-gel . Teraz - po pięciu miesiącach -moje ciało jest wrezscie jędrne.

Gość outstandingxd
Witam, Wiele kremów na cellulit, które przetestowałam nie dawały żadnych rezultatów.. W pewnej chwili już nie wiedziałam co robić.. Na szczęście udało mi się natrafić na stronę kliniki Q-Institute. Postanowiłam zaryzykować - było warto! Cellulit zniknął niemal całkowicie.

Gość iva90
Ja walczyłam z cellulitem od środka i na zewnątrz. Zaczęłam się zdrowo odżywiać i jeść te 5 posiłków dziennie. Dużo się ruszam i piję co najmniej 2 litry wody mineralnej dziennie. Na zabiegu w Q Institute byłam około 3 miesiące temu. Po nim skóra znacznie ładniej wygląda, a cellulit jest prawie niewidoczny.