Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitnooki21

Dlaczego jestem taki samotny..

Polecane posty

Gość Błękitnooki21

Hej wam wszyscy czytajacy.. Zaczne od tego ze jestem mlodym chlopakiem mam 21 lat i mysle ze nie jestem beznadziejny mam prace samochod mam gdzie mieszkac ale? ale czuje sie samotny nie mam dziewczyny dlatego ze nie jeatem typem iprezowicza brzydze sie zdrada klamstwem wiec jestem nie dzisiejszy.. Wyglad hmmm wygladam mlodo wysoki chudy ciemny blondyn irokez tak jakby oczy blekitne/niebieskie.. Brakuje mi dziewczyny ale poznaje takie ktore nie znaja prawdziwych wartosci a ja nie umiem byc typem luzaka ktory ma w******* na czy dziewczyna jest wierna itp..jestem dziwny bo chcialbym dziewice..Sam niewiem po co tu pisze ale musialem gdzies to przelac z siebie..

Gość gość
Buuuu....nikt mu nie pomoze? Co jest z Wami?

Gość gość
Pobożne są twe życzenia.Swiat jest tak zdemoralizowany ze mozesz tylko pomarzyc .Jesli ci sie taka nadarzy to zapewne nie bedzie urodziwa a jak urodziwa to niekoniecznie cnotliwa.Dzisiejsze dziewczyny seks traktuja jak sport wiec radze nie oczekiwac za wiele bo mozesz byc zdziwiony.Liczy sie kasa,kasa,kasa .Jesli masz 21 lat to masz czas,ucz sie ,skoncz studia,poszukaj dobrej pracy bo to twoja przyszłość.Resztę zostaw losowi.

Gość gość
Dziekuje ze ktos mnie wyreczył.Lepiej bym tego nie ujeła:)A Ty Błekitnooki wez to do siebie.Pozdrawiam.