Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak u kobiety wyciszyc niepotrzebny poped

Polecane posty

Dlatego mówie- w złych miejsach szukasz, skoro tak generalizujesz. Są różni faceci..

Gość gość
gdzie takiego seks frenda mialabym sobie szukac? na czacie? a ja tam nie wiem ile chorob wenerycznych on juz zdolal nalapac,relacja przyjacielska+lozko nie zobowiazuje do wiernosci, on moze inne bzykac****ozniej znosic rozne rzeczy do mnie, a ja dbam o zdrowie i nie potrzebuje takich wrazen

Kto powiedział, że na czacie? Ale na pewno nie szukaj w klubach... raczej większość to nie jest odpowiednią partią do wzięcia pod dach.

Gość gość
to gdzie?

Gość gość
nie szukaj seks frenda, tylko zacznij od zwykłej znajomości, która może z czasem przerodzi się w przyjaźń, a może i w coś więcej. Nikt tu nie każe Ci od razu iść z kimś do łóżka, poznaj się z kimś, pogadaj, jak się polubicie to wtedy możecie o tym zadecydować... u mnie tak to wyglądało, żadne z nas nie planowało seksu, ona była sama, ja sam, lubiliśmy się, podobaliśmy się sobie, ufaliśmy sobie... więc czemu nie iść z sobą do łóżka, było fantastycznie.

Mogę C***oradzić że nie tam, więc poprzed dedukcję razej wszędzie byle nie tam :D chociaż jakbyś znalazła kogoś ze swojej okolicy... różnie to może być.

NIgdy nie wiadomo kiedy się kogoś spotka... nawet mając swoje lata możesz kogoś znaleźć, chociaż nie ukrywam będzie ciężej... polecam jednak wierzyć w to, że się uda..

Gość gość
nie jesem zbyt towarzyska raczej praca i dom czasami rzadko wypad gdzies z kolezankami-ale to sporadycznie,praktycznie zerowe szanse na poznanie kogos, zreszta ja nikogo nie chce poznawac to po 1 a pytalam w temacie jak te potrzeby zagluszyc a nie jak szukac sobie kogos do lozka -bo to ryzykowne

Gość gość
ale tego nie da się zagłuszyć i zrozum to wreszcie... po prostu tego potrzebujesz i organizm się o to dopomina, chcesz obniżyć libido, pozostaje jedynie farmakologia.

Gość gość
a jakies ziola?

Gość gość
A jak chcesz kogoś poznać, to od czego masz internet... w 21 wieku to lepsze miejsce niż real, bo w klubach i knajpach nie poznasz raczej nikogo godnego uwagi.

Gość gość
nie chce nikogo poznawac!

Gość gość
żadne zioła Ci nie pomogą, jedynie twarda farmakologia, najczystsza, szkodliwa chemia, ale żaden lekarz Ci tego nie przepisze bo jesteś zdrowa... o ile w ogóle coś takiego dla kobiet istnieje ;) A co będzie jak obniżysz swoje libido już na zawsze? Nie warto ryzykować... z czasem ochota na seks i tak maleje jak się długo nie ma partnera.

Gość gość
ale ja nie mam partnera juz 3 lata i wciaz sie ochota nie obniżyła

Gość gość
Widocznie Twój organizm bardzo tego potrzebuje... nie lekceważył był tego dopominania się ;) Aż tak bardzo boisz się uczuć?

Gość gość
Bierz tabletki anty, wszystko Ci opadnie, libido cycki i uszy do samej ziemi:classic_cool:

Gość gość
nie chce byc po raz kolejny oszukana zraniona olana zlekceważona

Gość gość
A może następnym razem będziesz: - szanowana - pożądana - kochana - wspierana Nie możesz wykluczyć takich możliwości, nie zakładaj z góry złych rzeczy, bo na pewno tak się stanie i sama się do tego przyczynisz swoją postawą.

Gość gość
nie juz tyle razy mialam problemy z facetami i przez facetow, ze nie chce wiecej, juz mi sie skonczyla cierpliwosc

Gość gość
Jak to się nazywa w psychologii... wyparcie? Czy jakoś tak ;) a ja się założę że brakuje Ci bliskości i dotyku... poczucia że obok jest ktoś komu możesz ufać i kto Cię przytuli kiedy będziesz tego potrzebować. Faktycznie może spróbuj z tymi tabletkami antykoncepcyjnymi... czasami obniżają libido. Ale truć się chemią to bez sensu.

Gość gość
J

Gość gość
f

Gość gość
Zakopać się na trzy dni. Ale na wiosnę