Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki Linea 20 opinie

Polecane posty

Gość gość

witam czy któraś z was stosuje/owała te tabletki na odchudzanie opłaca sie je brać czy nie?

Gość gość
Wszystkie te tabletki to totalny idiotyzm. Gdyby faktycznie działały to wszystkie byłybyśmy piękne, zgrabne i powabne :D. One działają na zasadzie: "Stosować razem ze zbilansowaną dietą 1200kcal i ćwiczeniami 5x w tygodniu".

Gość gość
dzięki jest tu inny post o tabletkach ale laski wymieniaja tabletki za 900 zł albo 12 tabletek za 1300 zł nie stać mnie na taki wydatek :( linea droga nie jest tylko czy skuteczna ?

Gość gość
stronka przydatna szkoda tylko że jest tylko 6 dietetyków na cały Rzeszów :)

Gość gość
Ja podczas ochudzania stosowałam kiedyś tabletki (ale nie te) powiem Ci, ze one nie działają. Fakt faktem chudłam ale tylko dzięki diecie + jakieś ćwiczenia. Nie przyspieszało mi to spalania tkanki, czy nie zmniejszało apetytu. Co do tabletek za 1200 zł. Tańsze też są i dają efekty. Powiedzmy taki adipex (niby nie legalny w Polsce a powszechnie dostępny, w necie do kupienia). hamuje on łaknienie ale ma też skutki uboczne...

Gość gość
baaaardzo drogo. Ja na całą kurację z tabletkami slimcea wydałam o wiele mniej. i zaskoczyłam się efektami ;)