Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

jakis czas pisalam z facetem, tzn on zagadl do mnie na fb i tak pisalismy jakis czas. ostatnio wyslal mi wiadomosc ze mnie widzial (ja go tez widzialam, ale nie przyznalam sie do tego :-P ) pisal ze chcialby sie spotakac, ale jakos tak dziwnie bo wyczulam tak jakby zarty sobie robil z tego i bylam dla niego niemila... teraz jak do niego wyslalam dwie wiadomosc to niec sie nie odzywa.. nie wiem czy jest sens cos robic w tym kierunku czy po prostu dac sobie spokoj...?

Gość gość
tak, proś go na kolanach i wysyłaj co minut wiadomość, żeby się odezwał! co za idiotka!

Gość gość
czubek jakis i tyle!

Gość gość
nie bede go prosic tylko chodzi o to ze to on wczesniej nalegal na spotkanie... nie wiem czy czasem ja sama go nie splawilam bedac niemila.. chociaz z drugiej strony jakby mu zalezalo to by odpisal.. sama juz nie wiem

Gość gość
Mozw nie zartowal, tylko to tak wygladalo - gdy faceci sa wstydliwi, niepewni reakcji to czasem maskuja swoje nadzieje niby zartami. Nie narzucaj mu sie. Jesli sie przelamie i znow nawiaze kontakt, nie napadaj na niego, nie zlosc, badz taktowna, wyczuj albo zapytaj wprost, czy wiaze z toba jakies nadzieje i dalej wedlug wlasnych uczuc.

Gość gość
czyli teraz zostaje tylko czekanie, ale pewnie i tak juz sie nie odezwie ;-)

Gość gość
Pojechalas po nim, wiec sie splawil. Dalas my 2x sygnal, ze wciaz dla ciebie istnieje i wystarczy, tera jego *******le licz sie z tym, ze moze uniosl sie honorem i juz postawil na tobie krzyzyk.

Gość gość
* teraz jego kolej

Gość gość
ok, dzieki za odpowiedzi ;) tearz bede czekac :-P

Gość gość
Ty tez miej honor i nie badz nachalna. Jak bedzie chcial, to sie odezwie. Jak nie, daj sobie z nim spokoj albo oswoj go w jakis inny sposob w realu, ale nie zarzucaj mailami.

Gość gość
Powodzenia :) I nie stresuj chlopaka, bo znow da noge ;)

Gość gość
nie nie, narzucac sie nie bede bo tego bardzo nie lubie :) napisalam i poczekam czy odpisze czy nie ;)

Gość gość
dzieki :-)

Gość gość
Barzo dobrze. Uchylilas mu furtke, jesli mu zalezy, to sie przemoze i w koncu odezwie. Wiem z wlasnego doswiadczenia ;)

Gość gość
ja wlasnie pierwszy raz mam taka sytuacje i chyba nie poradzilabym sobie sama ;) dobrze ze jest kafeteria :-P hehe pozdrawiam ;)

Gość gość
My babeczki na kafe jestesmy w roznym wieku, starsze z nas tez mialy rozne zagwozdki, wiec czemuz nie podpowiedziec mlodziutkim? :) Tylko pamietaj, ze ludzie sa rozni i czasem zaden nawet najlepszy klucz-porada nie pasuje, trzeba kombinowac inaczej lub odpuscic. Wszystkiego dobrego!

Gość gość
Sio troluchu, wszedzie wklejasz ten link.