Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarix

Niepokój

Polecane posty

Gość sarix

Witam wszystkich, mam do was bardzo ważne pyt. Dwa tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem, kiedy minął dzień od naszego współżycia zobaczyłam na bieliźnie różowe plamienie, takie plamienie utrzymywało się parę dni tylko że w niektórych dniach było bardziej brązowe takie jak przed okresem. Mam nieregularny okres, dokładnie powinnam dostawać okres 1 każdego miesiąca, od 3 msc okres miałam 27, wcześniej też zdarzało mi się mieć okres nieregularnie . Dzisiaj już jest 1 luty, i okres spóźnia mi się 4 dni... nie wiem co myśleć pomożecie? Jak myślicie dostanę okres? czy mogą to być objawy ciąży? Co to może być? Proszę o konkretne odpowiedzi. Ps. zapomniałam dodać że od tych 4 ni na bieliźnie pojawia mi się biały śluz.

Gość gość
jesteś w ciąży !!

Gość sarix
Boże!!! tylko nie to!!! :(

Gość gość
to ile masz lat ? nie uważam żeby to mogła być ciąża za wcześnie na objawy ale jak chcesz to zrób test

Gość gość
Mam 18 lat, jejku dziękuję za odpowiedź mam nadzieję, że to jednak nie jest ciąża. Zrobię test żeby się upewnić. A czy w spóźnianiu się okresu , powodem może być to że byłam przeziębiona ?

Gość gość
te plamienia to objawy zagniezdzenia sie zarodka,jestes w ciazy przykro mi

Gość gość
W tym wieku ciąża jest bardzo wskazana.I w niej jesteś

Gość gość
nie stresuj się jeszcze. Nawet jeśli to zagnieżdżenie to ponoć tylko połowa zagnieżdżonych jajeczek kończy się ciążą. Reszta kończy sie miesiączką. Jesli kochałaś się 2 tygodnie temu a następnego dnia miałaś plamienie to nie ma takiej możliwości żeby to było zagnieżdżenie bo zagnieżdżenie jest minimum 6 dni po owulacji. Nie twierdzę że nie jesteś w ciązy bo tego nie wiem. test ci najlepiej powie . Twierdzę że na zagnieżdżenie dzien po stosunku to zdecydowanie za wcześnie. Możliwe że to plamienie wystąpiło w okresie płodnym. to jest dość spotykane u młodych dziewczyn i u starszych też. Sama jestem przykładem, w wieku dwudziestu kilku lat miałam 2 razy taką sytuację że w okresie płodnym miałam plamienie, raz to była normalna krew a raz brązowe brudzenie. Jest to związane z hormonami że g***townie spada poziom jakiegoś hormonu, a w okresie około owulacyjnym wiadomo że hormony buzują.

Gość gość
Dziękuję za Twoja odpowiedź naprawdę mi pomogłas jak jeszcze opisałas to ze mialas takie same objawy. Dziękuję Ci bardzo za Twoją odpowiedź mam nadzieje ze nie jestem jeszcze w ciąży. Dziecko to coś pięknego ale ja napierw chciałabym skończyc szkole a wtedy myslec o dziecku. Zrobię test i wtedy wszystkiego się dowiem. Będę pisać jeśli tylko się dowiem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za twoj komentarz :)

Gość sarix
Zrobiłam test. Wyszedł Negatywny. Brzuch mnie zaczyna boleć tak jak na okres. Co mam myśleć o tym wszystkim?

Gość kar1
Super! najważniejsze, że nie jesteś w ciąży. Dziecko to jest naprawdę cud, ale w takim wieku to nie jest się tak fest szczęśliwym. Wiem co czujesz bo ja jestem o rok młodsza od Ciebie i tak samo się martwiłam, martwię i martwić będę :) Cieszę sie razem z Tobą ! :) Pozdrawiam.

Gość sarix
Dziekuje Ci za wsparcie :) naprawdę dziękuje ci za wsparcie od razu lepiej czuje z ta swiadomosccia ze ktos mnie wspiera. Teraz tylko trzeba czekać na okres. Jesli nie bedzie zrobię drugi test a jak nie to pójdę do lekarza. Dzięki za wsparcie :) i pozdrawiam serdecznie ;)

Gość sarix
Co teraz mam myśleć o tym wszystkim? Co o tym sądzicie? Zrobiłam ten test wyszedł negatywny, od 3 dni boli mnie podbrzusze tak jak bym miała dostać okres. Czy przez to że byłam przeziębiona, mój okres może się spóźniać? Niby test wykluczył ciążę, ale jeśli nie dostanę okresu do końca tygodnia to powtórzę test, jeśli wyjdzie negatywny, a okresu nadal nie będę miała to pójdę do lekarza.

Gość gość
W tym wieku twoje prapabcie miały już dzieci.Tychcesz sie bezpiecznie rypać to się zabezpieczaj. Popytaj mamy jak robić aby nie była babcią.