Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zmienił się wam okres po pordzie

Polecane posty

Gość gość

u mnie jest praktycznie bezbolesny a zawsze brzuch mnie bolał, wydłużył się z 4 do 6/7 dni jest bardziej obfity po porodzie miałam dopiero 4 okresy a jak u was?

Gość gość
mnie też się wydłużył i jest bardziej obfity... tyle, że ja już 3 lata po porodzie :/

Gość gość
mi też się wydłużył przed ciążą miałam co 28 dni a teraz nawet co 32 dni... no i jest bardziej obfity ale za to nie boli mnie nic ani brzuch czy piersi przed okresem :)

Gość gość
Bardziej bolesny dłuższy obfity

Gość gość
Na lepsze. Cykle regularne jak w zegarku, bezbolesne a do tego krótsze i nie tak obfite jak wcześniej.

Gość gość
U mnie tak jak u Ciebie. Dluzszy,bardziej obfity i bezbolesny.

Gość gość
u mnie po porodzie okres mam jak w zegarku. co 28-29 dni. dostaje zawsze albo w srode albo w wtorek rano. bezbolesne ale za to bardzzzzzzzzzoo obfite. 5 lat po porodzie.

Gość hkppdddp
u mnie niemal tak samo jak przed, tylko trochę mniej regularny, ale ostatnio jakby i to się wyrównywało...

Gość gość
u mnie regularnie jak kiedyś tylko krótszy i bardziej skąpy.

U mnie sie zmienił. Przed porodem zawsze miałam 5-6 dni i trzy dni bolał mnie brzuch. A teraz 3 lata po porodzie mam dwa rodzaje okresów - albo podobnie jak przed porodem i tak jest w większości, a jakieś 3 - 4 razy do roku mam bardzo intensywny okres, bezbolesny i trwa tylko 4 dni :o dziwnie tak.

Gość gość
u mnie tez sie zmienil ale mocno na plus wczesniej rozchwiane cykle od 25dni do nawet 45 i trwal ok 7 dni i bolalo jak diabli a teraz cykle 28 dni jak w zegareczku i okres tylko 2 max 3 dni i nic mnie nie boli :D cudnie