Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazlam dowod ze mąż zdradzal poprzednią partnerkę był sponsorem

Polecane posty

Gość gość

Zapewnia mnie ze nie zdradzal jej...Znalazlam wcześniej wiele dowodow ze klamie. W sumie nie był to normalny związek,ale nie rozumiem jego kłamstw.NAJGORSZE jest to,ze jeden z maili to spotkanie ,gdzi eon pisze ze preferuje sex bez zabezpieczen i placi za sex(sponsoring). wiem ze wtedy normalnie sypial ze swoja partnerką.Nawet opowiadal mi ze mieli dobry sex(nienawidzę go za te zwierzenia). Laska go zostawila i odeszla do innego,będąc z nim już spotykala i sypiala z innym,wiec w sumie warci siebie. Ja zakladajac z nim rodzine zaznaczyłam ze zdrady się brzydzę,ze sama nidgy nie zdradziłam i nie zdradzę, mimo,ze jestem atrakcyjna i wyskakując z moją przyjaciolka do klubow(b rzadko ,teraz wcale,bo jestem w ciąży) zawsze miałam powodzenie i mogłam zdradzić wiele razy,ale czułabym się jak szmata i przedmiot,nie mowiac o tym,ze skrzywdziłabym inna kobietę być może, bo ci co tak z chęcia chcą zdradzać maja już przeważnie zony albo się maja hajtac. w każdym razie brzydzę się meza,jestem zalamana,zastanawiam się ile można wytrzymać stresu w ciąży i bardzo bardzo szkoda mi dziecka.Zwalilo się na mnie wiele problemów i nawet nie chce o tym pisać,o swojej skomplikowanej sytuacji. Maz ma b wysokie libido.Twierdzi ze mnie kocha,ze sex ze mna go satysfakcjonuje itd. Przed ciaza kochaliśmy się codziennie,czasem rano i wieczorem . Dla mnie za dużo,bo mnie co 2 dni wystarczy,ale traktowałam to jako akt milosci,zblizenie,czulosc i uwazalam ze mezowi trzeba dac(sorry za stwierdzenie,brzmi szowinistycznie,ale napisałam już bez owijania w bawelne). Obawiam się ze mnie tez po rogach walił ,choć nie mam zadnych dowodow.Przegladam telefon, maile jak mogę,ale tak sobie mysle,ze może po pracy na d***** jezdzil nie raz nie dwa.skoro wcześniej umial zdradzać ,placic pieniądze,wkladac jakiejś szmacie bez gumy(zero odpowiedzialności) i przy tym miał kobiete ,którą utrzymywal,kochał chyba to dlaczego ze mna ma być inaczej? Jestem zalamana,nienawidze zycia.

Gość gość
o matko co za gość! walił laski bez gumy mam nadzieje ze ciebie niczym nie zarazil... moze lepiej go zostaw co? watpie zeby przestal zdradzac bo bedzie mial z toba dziecko faceci juz tacy sa niestety..... i zebys nie miala zd***** ze ktoregos dnia zapuka laska z dzieckiem i oznajmi ci ze to jego jak tak bardzo lubi bez gumy sie bzykac kretyn...

Gość gość
Tak czytam to i zastanawiam się czy on przypadkiem nie jest chory na seksolkoholizm. Serio. Idź z nim do psychologa.

Gość gość
Gnoj

Gość lubie luksus
Na Twoim miejscu zrobilabym sobie badanie na HIV, serio.

Gość gość
Robilam bo jestem w ciazy.jestem zdrowa

Gość gość
Przykro mi ale ten twój wybranek to wyjątkowo obrzydliwe indywiduum. Nie mierzi cię sam widok tego osobnika? I nie tłumacz go poziomem libido bo wielu mężczyzn takie ma. Mój choćby może się kochać ze mną kilka razy dziennie i zresztą taki był początek naszego związku ale posuwać kilka kobiet naraz, umawiać się pisemnie przez internet, opisywać jak się chce to robić to odstręczające. Ten twój pisze jak zboczeniec a nie jak mężczyzna. I wierz mi, faceci się w tej sferze nie zmieniają i dla żadnej nie zamierzają.

Gość gość
Jestem zrozpaczona.jestem w 33tyg c.brzuch mnie od rana boli i boje sie ze pirod mize sie zaczac.chcialabym sie zabic

Gość gość
spokojnie weż jak możesz jedz do swoich rodziców matka to matka zrozumie ....

Gość gość
ja bym nie brałam z kimś takim ślubu to po pierwsze, a po drugie mam 100% pewności, że mnie nie zdradził a w ciąży bzykaliśmy się raz na trymestr i też ma duże libido, ten kto kocha nie zdradzi.

Gość gość
Ale to bylo zanim zaczal sie spotykac z Toba, wiec to PRZESZLOSC. Czy Ty, wiazac sie z nim, bylas czysta jak lza?

Gość gość
To po co sie z nim zwiazalas idiotko? :D