Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda bardzo mloda

ŚLUB WE WRZEŚNIU 2015 JEST JUŻ KTOŚ?

Polecane posty

zapraszam

Gość przyszłoroczna Panna Młoda
a sierpień 2015 może być? ;) 🖐️

Gość gość
wrzesień 2015 :)

witam :)

Gość gość
jak tak odrzucasz i selekcjonujesz, to wiele Was nie będzie. Sierpniową Pannę młodą zapraszamy do naszego wątku 'wesele 2015' ;)

przecież napisałam witam ogólnie do wszystkich :)

no to witam oficjalnie skoro mogę być ;) 🖐️ ja już będę po wszystkim, a Wy przed, powiem Wam wrześniowe jak było :P

Gość gość
ja też Wam opowiem, bo mam w czerwcu ;) fajnie brzmi, że mamy wesela w przyszłym roku, a nie tak jak jeszcze w grudniu tu pisałyśmy, że dwa lata do wesela :)

To samo myślałam, że teraz już się fajnie mówi, że w przyszłym roku wychodzimy za mąż, a nie, jak jeszcze niedawno za 2 lata;) A jak tam sprawy związane z organizacją idą?

Gość gość
ślubniaczki zapraszam do wątku wesele 2015, będzie jeden taki zbiorczy temat z naszymi planami i organizacją ;) już trochę nas tam jest także czym chata bogata :)

Gość gość
a potem za poltorej roku bedziesz zakladala temat:"Odstapie sale z zespolem"hehe ale jestescie smieszne.zaloz watek"ciezarne i porod w2017"

czekałam aż pojawi się post taki, jak ten wyżej... Tradycja już tutaj, ale wieje nudą :o

Gość gość
Witam wszystkich. We wrzesniu b.r. wychodze za maz. Mozecie mi doradzic jakie czerwone dodatki moglabym dopasowac do czysto bialej sukni?

Gość gość90
Hm a jaki masz kolor włosów? Jeżeli ciemny (czarny albo brąz) to będą Ci pasować: Czerwone: szminka, paznokcie, kwiat do włosów, buty i kwiat jako komponent sukni ślubnej przypięty poniżej wysokośc***asa, ale to już zależy od tego jaką masz suknię i czy dałoby się wpiąć taki wiat :) Jeżeli włosy są blond, to najlepiej iść od dołu z ciemnym bordowym a kończyć na górze na bladoczerwonym/ różowym, np. powieki różowe bądź bladoczerwone (nie mylić z różowym :) ), kwiat we włosach jasnoczerwony, paznokcie ciemniejszy czerwony plus szpilki bordowe. Jeśli jesteś szatynką/ włosy są ciemno brązowe/ rude to polecam blado czerwone usta (przygaszone liście jesienne) i mogą być paznokcie (zrezygnowałabym z czerowonych butów i innych dodatków).