Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie swojego taty

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie jego obecność . Cieszę się jak go nie ma w domu. Zawsze ma jakieś pretensje do mamy. Strasznie mnie denerwuje. Zawsze ma jakiś problem.

Gość gość
sa takie typy taki sie urodzil i taki zdechnie.trzeba go olewac i jego pretensje

Gość gość
Tu nie o to chodzi ze bije albo ze znęca się w inny sposób. Tylko szkoda mi mamy ze musi się z nim męczyć. Ja po części też.. Zawsze czepia się, klnie na wszystko często bez powodu. Nieraz mam ochotę mu coś powiedzieć. Ale ignoruje go i nie rozmawiam z nim za często.

Gość gość
Mnie moj ojciec tez drazni najchetniej pozbylby sie mnie z domu, ale troche mi go zal bo zapieprza od rana do wieczora jest mega chudy ze mysle ze ma jakas chorobe tymbardziej ze pali non stop. A ja z nim w ogole nie rozmawiam. Zal mi go bo to noe on jest zly, tylko ja.

Gość gość
Masakra. W ogóle niczego mnie w życiu nie nauczył a zaraz ma pretensje jak coś źle zrobię. Śpi cały dzień i je. Żadnego pożytku. Gnoi mamę. Żyje beztrosko sobie. Cały dom jest na głowie mamy. Rachunki, wyżywienie pomoc rodzeństwu czyli kasa na bilety praktyki do szkoły. A on taki pasożyt.

Gość gość
Mój tez tak ma czasami. Wygon go:p