Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigracja do Wloch.

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktos kto wyemigrowal do Lombardii? Jak tam sie zyje? Warto wyjechac tam na dluzej?

Gość gość
Chcesz emigrowac do ciapatowa? P******* cie? :o

Gość gość
Gosciu powyzej. Byles kiedys we Wloszech? Wyjedz czasami ze swojej wsi:-) Ciapatowo to jest w londynie:-)! Wlochy sa katolickie i dlatego raczej nie toleruja kolorowych (innowiercow).

Gość gość
Wyjechnie ze wsi Ci jednak nie pomoze:-) Wies z ciebie nie wyjedzie nigdy:-) Nie wszyszystkie kobiet jezdza po swiecie szukac sponsora..ale widac Ty innego swiata nie znasz:-)

Gość gość
nie wszyscy Włosi wyglądają jak Romowie, większość Włochów ma jasną skórę i włosy jasne

Gość gość
tak??? którzy???

Gość gość
nie wiem w której części Włoch byłaś, na przykład na południu jest więcej ludzi o śniadej cerze, ale środkowa i północna cześć są mieszkańcy o jasnej cerze

Gość gość
W której części włoch była:-) Po wypowiedzi mam, że w żadnej nie była:-) Szkoda, że nie ma tu nikogo kto napisałby coś więcej poza inwektywami:-(

Gość lektorat z portugalskiego
bylem, calabria ciekawe miejsce :P, :P, :P

Gość pixidixip
byłam na północy Dolomity, Modena, Bari i Taranto także całe Włochy zwiedziłam ale jak się żyje na swoje konto to nie wiem, bo opiekowałam się babciami ,wikt i opierunek za darmo :D

Gość gość
Ja mieszkam koło Mediolanu. Żyje się OK, normalnie.Na pewno życie droższe niż w Polsce (koszty utrzymania jak mieszkanie, opłaty domowe, benzyna, auto), a zarobki mniej więcej podobne do tych polskich w moim sektorze.