Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipcio 89

LUTY 2014 Odchudzanie własnymi siłami bez specyfików

Polecane posty

Gość hipcio 89

Witam chciałabym na tym forum znalezc osoby o podobnych problemach. Ja z nadwaga walcze od zawsze, tylkoi w szkole sreddniej wygladalam normalnie. A po ciazy to masakra juz synek ma 4 lata a ja wygladam jk przed porodem. Wazyłam najwiecej 80 kg przy wzroscie 155 kg. Ostatnio udało mi się zrzucić 8 kg ale nadal pozostaje 13kg a do spełnienia marzeń 18kg. Czy ktos jest chetny do wspolnej pracy nad soba i do wspirania sie i chwalenia sukcesami jak równiez porażkami pozdrawiam i zapraszam

Gość gość
Ja się odchudzam, a raczej wprowadzam zmiany w żywieniu. Zamawiam sobie catering dietetyczny z oryginalne przepisy i do tego spacery, ćwiczenia, ruch

Gość Panda j
Witam! Ja przez ostatnie miesiace zgubilam 5 kg i do szczescia mi brakuje jeszcze 4. Szukam wlasnie kogos z kim moglabym pogadac. W moim przypadku wags spada bardzo powoli, ok 2 kg na miesiac, ale zostalo nam 6 tygodni do wiosny, wiec wszystko jest mozliwe :). Ah, mam 170 cm i waze 58,5 kg cel to 54.

no to super ze jetescie. Tak 6 tyg to jeszcze troche czasu i kilka miesiecy do wakacji wiec szystko mozliwe tylko trzeba sie wziąć za siebie

Gość to ja też chcę
hejka :) a jaką diete stosujesz?

witam, w sumie to nie mam żadnej konkretnej diety. Zrezygnowałam ze słodyczy,b iałego chleba, ziemniaków, fast foodow przede wszystkim. Ico najwazniejsze nie jesc wieczorami co było moj najwieksza wada, najwyżej grejfrut lub jabłko. DUZO PŁYNÓW I TROCHE RUCHU NIE BARDZO LUBIE CWICZY ALE CHOC TROCHE TRZEBA. Ostatnio mi sie udalo mysle ze teraz tez tylko potrzeb wytrwałosci z czym u mnie kiepsko. Postanowiłam tez ze bede wazyc sie raz w miesiacu,bo ostatnio wazyłam sie cdziennie nawet kilka razy i wiem ze nie jest to dobre. A za kazdy spełniony wymierzony cel bedesie nagradzac np fajnym ciuszkiem lub cos podobnego. Dziewczyny wiem ze damy rady bo w grupie siła.

Zapraszam jeszcze raz wszystkich którzy potrzebuja wsparcia, otuchy jak i równiez którzy chca pogadac o swoich problemach. Np co najgorszego usłyszeliscie na temt swojego wygladu, wasze historie z przybieranim na wadze i odchudzaniem, jak rowniez i inne bo po to tu jestesmy zeby sie wpierac w kazdej chwili.

Witaj hipcio89 ;-) Bardzo bym chciała się przyłączyć do Ciebie=) obiecuje, że bede pisała w miarę możliwości codziennie=) był moment kiedy wazylam 76kg, teraz obecnie jest 68, bardzo bym chciała ważyć 58 kg-60kg, kiedyś ważylam tyle i podobałam się sobie z taką wagą=) mam 168cm wzrostu=) licze na to że znajde kogoś kto bedzie mi towarzyszył w tej drodze=)

przez grudzień i styczeń miałam przerwe w diecie ale bardzo bym chciała zacząć od nowa=)zaczynam od jutra i na pewno nie bedzie tak ze zrezygnuje po dniu bo jestem juz doswiadczona w dietach także mam silną wolę=)

Bede pisała codziennie co jadłam=) bardzo by mi pomogło takie dzielenie się pomysłami na posiłki=) i przepisami...najwiekszym problemem jest dla mnie rezygnacja ze słodyczy=) bo je kocham=)

Gość gość 2221
Hej, ja z siostrom zaczęłyśmy biegać miesiąc temu, zmieniłyśmy dietę-->tj. 5 posiłków dziennie, mało słodyczy, duuużo wody niegazowanej. Nie słodzimy ani kawy ani herbaty. Ja biegam, bo chce zmotywować siostrę mamy ten sam wzrost 166cm, ona już zgubiła 4kg ja kilogram. Ona ważyła 78 ja 56. Życzę powodzenie a i bieganie jest naprawdę bardzo fajne :)

Gość chudne i ja
Hej:) Ja zaczełam od 1 lutego:) Diety jako takiej nie mam poprostu ograniczam posiłki do minimum (w wielkości i ilości) Do tego zrezygnowałam z ziemniaków a przerzuciłam się na różnego rodzaje kaszy. Wieczorem staram się nie jeść a jeśli chcę mi się słodkiego jem owoca albo paprykę . Bardzo chętnie wymienie się przepisami , poradami i wskazówkami jeśli chodzi o posiłki:) Startuje z 62kg 167cm => cel 57kg Pozdrawiam:)

Gość gość
ups..chyba juz tutaj nie ma nikogo... ja miałam problem z internetem przez kilka dni ale juz jest dobrze=) dzisiaj chcciałam się zważyc tak z ciekawości to było 66,5 =) odezwijcie się=)

Gość agnes2805
Witam wszystkie ja odchudzam sie od 13stycznia z początkowa wagą 106kg teraz 97 do celu jeszcze17kg ale dam rade musze.po porodzie pzytylam 25 kg niestesty teraz corcia ma prawie 4 latka a ja jak wieloryb maakra pusze do jej urodzin zrzucic te 17 kg do 28 maja :-) trzymajcie kciuki bede zagladac w miare mozliwosci czasowych

Gość agneschasco
Witam wszystkie ja odchudzam sie od 13stycznia z początkowa wagą 106kg teraz 97 do celu jeszcze17kg ale dam rade musze.po porodzie pzytylam 25 kg niestesty teraz corcia ma prawie 4 latka a ja jak wieloryb maakra pusze do jej urodzin zrzucic te 17 kg do 28 maja :-) trzymajcie kciuki bede zagladac w miare mozliwosci czasowych