Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczyna19____

Ciąża? Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość koniczyna19____

Zdaję sobie sprawę, że jest możliwość zajścia w ciąże przy nieregularnym ich stosowaniu. Ja biorę tabletki od... czerwca? czyli będzie już jakieś ponad pół roku. Niezbyt często ale jednak zdarza mi się wziąć tabletkę po 12 godzinach, raz na jakiś czas, gdy o niej zapomnę. 10 dni temu miałam krwawienie z comiesięcznego odstawienia, więc byłam pewna, że nie jestem w ciąży. Przed odstawieniem na tydzień tabletek robiłam również test - negatywny. Jak tylko skończył się "okres" z odstawienia do stosunku z moim chłopakiem doszło 2 razy, za pierwszym poszliśmy na całość, za drugim nie spuścił się w środku. I od wczoraj dostałam jakichś dziwnych bólów. Na początku dostałam jakichś bólów kłujących po prawej stronie na wysokości wzgórka łonowego, potem pachwiny bolały mnie już po obu stronach. Dziś doszedł do tego ból pod pachami i kiepskie samopoczucie. Ogólnie mam problemy z trawieniem i z jelitami, wzdęcia, zaparcia itp. od czasu do czasu zdarza mi się miewać problemy z pęcherzem moczowym. Czy mógłby mnie ktoś uspokoić i powiedzieć mi, że nie ma szans na to, abym była w ciąży?

Gość gość
jeszcze nie słyszałam żeby ból pach czy pachwin był objawem wczesnej ciąży

Gość gość
Zrobisz test i bedziesz wiedziec albo lekarz, w tych czasach wszystko mozliwe,znam dziewczyne ktora stosuje taletki anty regularnie i ma dwojke dzieci

Gość koniczyna19____
a czego objawem może być ból pod pachą i okolic krocza?

Gość gość
Nie tylko ciazy tepa c**o

Gość koniczyna19____
Trochę szacunku, czytuję to forum od kilku ładnych lat i myślałam, że trzyma poziom... Pytam, by się upewnić, a nie dlatego, że ten temat jest mi zupełnie obcy a nie mam możliwośc**pójść do lekarza w ciągu najbliższych 3 dni, a bardzo się o siebie boję...

Gość gość
Ale czy kazda kobieta ktora bola pachwiny,glowa,krocze albo ma wymioty musi byc zaraz w ciazy??! Uzywajcie mozgu,zadajecie tak durne pytania,ze szook.

Gość koniczyna19____
Oczywiście, że nie ale pytam tylko czy ktoś spotkał się z takimi dolegliwościami i czy jeśli ma sie krwawienie z odstawienia można być pewnym że w ciążę się nie zaszło. A Ty nie masz prawa nazwać mnie c**ą choćbym nie wiem na ile była głupia. To świadczy tylko o Twojej frustracji i braku kultury osobistej, której jak widać zwykły jesteś w świecie wirtualnym nie używać.

Gość koniczyna19____
Oczywiście, że nie ale pytam tylko czy ktoś spotkał się z takimi dolegliwościami i czy jeśli ma sie krwawienie z odstawienia można być pewnym że w ciążę się nie zaszło. A Ty nie masz prawa nazwać mnie c**ą choćbym nie wiem na ile była głupia. To świadczy tylko o Twojej frustracji i braku kultury osobistej, której jak widać zwykły jesteś w świecie wirtualnym nie używać.

Gość gość
C/i/p/a glupia jestes i tyle,trzeba bylo nog nie rozkladac,a nie teraz wzdychasz co robic, co za mlodziez tepa w tych czasach,za tydzien bedziesz pisac nie wzielam tabletki czy moge byc w ciazy , zal

Gość koniczyna19____
Bardzo Ci współczuję.

Gość gość
Ja tobie braku oleju w mozgu dziecko.

Gość gość
Nikt tutaj nie jest ginekologiem by powiedziec ze mozesz byc w ciazy czy nie, osoba wyzej ma racje, durne watki zakladacie.