Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csog1234

urzadzacie pierwsze urodziny dziecka?

Polecane posty

Gość csog1234

Jak w tytule niedlugo moje dziecko skonczy rok i nie robie zadnych urodzin. Wszyscy sie dziwia. Wz organiyowaliscie_

Gość gość
Roczek rownie wazny jak np. Rocznica slubu czy 18 urodziny

Gość gość
głupie pytanie...jasne! to nie musi być wykwintna impreza,torcik obowiązkowy !

Gość gość
oczywiscie ze tak. pierwsze urodziny wedlug mnie sa bardzo wazne. nie wyobrazam sobie nie zorganizowac uroczystosci z tej okazji.

Gość gość
u mnie byl tylko tort i kawa. fosci zaproszeni na 16. 2 h posiedzili i do domu.

Gość gość
u mnie nic nie bylo, bo w tym czasie kupowalismy nowe mieszaknie i o tym myslelismy. nie ma co porownywac roczku do 18-nastki.

Gość gość
tak, pierwsze urodziny "roczek" urządzam, zapraszamy dziadków i chrzestnych, a kolejne urodziny to już tylko sami będziemy obchodzić z dzieckiem w domu bez żadnych gości

Gość gość
Mozna porownywac te rzeczy najwaziejsze- chrzest,roczek, komunia,bierzmowanie,osiemnastka,zareczyny i slub, impreza musi byc ,najwazniejsze daty w zyciu wlasnego dziecka:-)

Gość gość
Tak, sam fakt że mały jest z nami i możemy obchodzić jego urodziny bardzo nas cieszył i był powodem do świętowania. Impreza w gronie najbliższej rodziny i w skromnych warunkach, z drugich urodzin już coś kojarzył, na trzecie czeka i mówi o nich :) Ale to przecież nie wymóg, robi się to bardziej dla siebie niż dla malucha, więc dziecka nie skrzywdzisz w żaden sposób. Tyle ze rodzinka i tak pewnie wpadnie, a na urodziny tortem wypada poczęstować.

Gość gość
U nas nie byla to jakas wielka impreza,poprostu zrobilam torta jakies pzrekaski i lakocie,no i bylismy tylko w gronie naszej rodziny czyli ja z mezem i 3 starszych dzieci