Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy uczulenie

Polecane posty

Gość gość

mam wielk prośbe, moze Wy mi pomozecie. W piatek dostałam mega uczulenia.całe ciało wysypka swędzenie nie do opisania, wylądowałam u lekarza,dostałam zastrzyk clemstin. dzisiaj obudziłam się z opuchnietymi ustami,oczami i dłońmi. dostałam dwa zastrzyki i tabletki od alergii.jeszcze nigdy nie byłam tak opuchniet;( z boje sie jutra jaka wstane. w dniu w ktorym dostałam uczulenia zjadłam kurczaka curry. kupiłam też nowe kosmetyki tego dni i juz ich używałam. były to: double wear, bioderma pore, puder mc blot i żel avene clerskin. żelu avene i DW uzywałam juz kiedys. co mnie moglo uczulic? prosze o wskzowki

Gość gość
tak, odstawie to wszystko. tez mi nie wyglada to na pokarmowe uczulenie,nigdy nie mialam uczulen. pocieszeniem jest dla mnie to ze opuchlizna schodz pare dni- ja wypilam dwa razy wapno i tak naprawde to liczylam ze opuchlizna zejdzie raz dwa.. dziekuje z rady i wsparcie ;*

To że kosmetyki, których kiedyś używałaś i nie uczulaly nie oznacza, że nie mogą CIę uczulić więcej. Może jakaś felerna seria? Zainwestuj w prawdziwe biokosmetyki i kosmetyki mineralnie. Są dobre dla każdego rodzaju skóry... Poczytaj sobie: http://www.mojealergie.pl/kosmetyki-mineralne -bezpieczne-dla-alergika/ Mniej, ale dobrej jakości. Przy okazji zaoszczędzisz miejsca w kosmetyczce ;)

Gość gość ulka
Też kiedyś kupiłam podklad który stosowałam zawsze ale po jego nałożeniu moja twarz zaćzeła swędziec i wyszly mi czerwone plamy. Zainwestowalam wtedy w podkład mineralny bo wiem że naturalny sklad nie spowoduje żadnego uczulenia. Warto !