Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie zwolenniczek naturalnych kosmetyków na temat marki Filorga i SeSDerma

Polecane posty

Gość gość

Opinie niektórych kosmetyków tych marek na wizażu są rewelacyjne - ale zastanawiam się jak to ma się do ich składu?? Do tej pory byłam zwolenniczką naturalnych kosmetyków, te są zdecydowanie bardzie chemiczne, ale czy może wypowiedzieć się jakaś ekspertka od składu - czy można co jakiś czas zrobić sobie kurację kosemtykami ww.marek bez żadnej szkody??? Naturalne kosmetyki są jednak za delikatne na niektóre problemy skórny..

Gość gość
są ok i można zrobić kuracje bez szkody, ale sama możesz sobie ich odpowiedniki za dużo taniej zrobić ;) wystarczy kupić składniki na mazidłach czy podobnych stronach

Gość gość
Hej, dzięki za odp. Wiem, że tak jest, ale nie ukrywam, że zależy mi na wygodnym rozwiązaniu, bo jednak jest to dość problematyczne, wożenie ze sobą zestawu składników, zlewek, miarek itp.. A że wyjeżdżam niedługo z kraju i będę często podróżować służbowo, to najchętniej wzięłabym po prostu jeden krem. Tylko pytanie czy skłdy tych marek są bezpieczne, bo ja się aż tak na tym nie znam...

Gość gość
Tak, składowo są OK :)

Gość gość
Nie ma wątpliwości, że warto stosować kosmetyki naturalne. Najlepiej ecospa.pl - nie zamieniłabym tego sklepu na żaden inny :) Pozdrawiam!

Gość gość
A ja go zamieniłam na inne, i bardzo się z tego cieszę, Zrób sobie Krem, E-naturalne, Naturalis czy Mazidła mają o wiele większy wybór i przeważnie lepsze ceny.

Gość gość
ja bardzo cenię sobie kosmetyki naturalne i staram się ich jak najwięcej wprowadzać, ostatnio zakupiłam sobie nawilżający krem do rąk i masło do ciała producenta naturalnych kosmetyków http://scananida.com.pl/ i bardzo mi te produkty odpowiadają