Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po seksie

Polecane posty

Gość gość

mam pewną zagwostkę. jestem z moim mężem dopiero co po ślubie (ok 3 miesiace) i dopiero teraz włączyło nam się jakieś uwielbienie do seksu. robimy to czasem dosłownie całymi nocami. on najbardziej lubi właśnie te długie nocki i ostre rżnięcie które jednak troche trwa.. i chodzi o to że jak już ta dziurke tak katuje to ona pozniej wyglada jak na tych p****lach ostrzejszych, jest taka rozepchana, szeroka. (mąz ma się czym pochwalić). on wtedy gapi się na nią jak zaklęty, wsadza w nią palce i jakby sprawdza jak się ją da jeszcze ponaciągać. tutaj ta moja zagwozdka; czy to normalne? dodam że ona nie patrzy raczej z obrzydzeniem ale z podziwem, jakby byl z siebie dumny. czy wasi faceci tez tak maja?

Gość gość
na szczęście mój takim przygłupem nie jest.

Gość gość
Małgosia wyszła na dwór. Jasiu z kolegami przyszli i proszą Małgosię, aby weszła na drabinkę wtedy chłopcy dadzą jej 3 zł. Małgosia wchodzi na drabinkę. Gdy z niej zeszła, chłopcy dali jej 3 zł. Małgosia pobiegła do mamy i woła: - mamo mamo weszłam na drabinkę i chłopcy dali mi 3 zł. - Małgosiu oni chcieli zobaczyć twoje majteczki. Następnego dnia Jasio znowu przychodzi z kolegami i mówi, żeby weszła znowu na drabinkę tylko trochę wyżej wtedy dadzą jej 5 zł. Małgosia weszła na drabinkę a chłopcy dali jej 5 zł. Małgosia poszła do mamy i mówi: - mamo, mamo dostałam od Jasia 5 zł za to, że weszłam na drabinkę tylko trochę wyżej. - Małgosiu oni przecież chcieli zobaczyć twoje majteczki. Nazajutrz Jasiu znów prosi Małgosie, żeby weszła na drabinkę ale trochę wyżej to da jej 10 zł. Małgosia weszła i dostała 10 zł. Poszła do mamy i mówi: - mamo, mamo dostałam 10 zł za to że weszłam na drabinkę tylko trochę wyżej - Małgosiu przecież c***owtarzałam, że oni chcą zobaczyć tylko twoje majteczki - ale dziś ich przechytrzyłam i nie założyłam majteczek.

Gość gość
To przecież to normalne jak maż ma jeszcze duzego i całą noc Cię ******** to się rozciąga

Gość gość
ja wiem ze to jest normalne ale chodzi o to jego zachowanie. wpatrzony jest w nia wtedy jak w obraz, podziwia swoje dzielo.. amnie to jakos dziwnie zastatawia.