Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety unikajcie facetow po 30stce ktorzy sa nadal kawalerami

Polecane posty

Gość gość

wystarczy chwile pomyslec, ze takiego zadna nie chce skoro nie znalazl sobie kobiety - zony przez tyle lat to sie po prostu na meza NIE NADAJE i musi byc gowno wart, tacy maja same wady, takich facetow powinno sie unikac, bo taki facet wiernym juz nie bedzie, mezem dobrym nie bedzie, ojcem rowniez, bo taki facet przyzwyczail sie do samotnego zycia z mama i jest wybrakowany. Amen

Gość gość
Poznalam wielu takich - dwie lewe rece, ubostwo umyslowe, brak znajomosc***otrzeb kobiety, zero zaangazowania, maminsynkowie. Jesli nie poznalyscie 20latow i nie zwiazalyscie sie z nimi to szukajcie wsrod wdowcow, ze starych kawalerow nic juz w zyciu nie bedzie.

Gość gość
Widac ze nie macie zielonego pojecia o tym o czym piszecie

potwierdzam, ale to nie tak że mnie nie chciały tylko ja kiedyś odtracalem, i tak wiecznie samotny korzystający z dziwek, jakby teraz zdarzyła się kobieta która by mnie chciała to i tak nie umiałbym się przestawić na życie z nią, lata przywyczajen robią swoje, i BŁAGAM NIE Z MAMUSIĄ NIE KAŻDY SAMOTNY MIESZKA Z NIĄ

Gość gość
maja swoje skrzywienia, zaburzenia i nie nadaja sie do zwiazkow, piortusie pany, obibocy, mamisynki, egoisci

Gość gość
kurcze, zjadłem kanapkę ze szprotkami w oleju na kolację, trochę brzuch mi rozsadza, macie jakieś domowe sposoby na to? Dzięki z góry z pomoc. :D

Gość gość
Polowa starych kawalerow spi z mamusia a polowa z dziiwkami i ani jeden ani drugi odlam nie nadaje sie na meza ani stalego partnera czy ojca🖐️ Wniosek: UNIKAC !

Gość gość
goraca herbatka mietowa:D

Myślę, że i wśród dwudziestolatków można spotkać więcej niedojrzałych pustych wewnętrznie facetów :-)

Gość gość
Oj tak! Potwierdzam to w 100%!!! Poznałam takiego..miał 38 lat, 2 związki po roku. We mnie zakochał się na zaboj! Kwiaty co tydzień. Wielka miłość,która pokazywał czynami,potwierdzał słowami. Zamieszkaliśmy razem i po 3 miesiącach mieszkania razem,po 2 letnim zwiazku pokazal jakim człowiekiem jest naprawdę! To psychol,który nie przebierał w slowach-wyzywał mnie od najgorszych,na koniec pobil mnie! A przez poprzednie 2 lata cudowny i wspaniały,ze mdlosci mozna było dosta ,mało w d.mi nie wlazł! Wystrzegajcie się takich,bo to swiry jakich mało i na bank coś z nimi nie tak!!!! Pozdrawiam. Zalamana obrotem sytuacji :( :(

Gość gość
no właśnie o coś takiego mi chodz, a tą herbatkę to długo się parzy? :D

Gość gość
parzyc 10min pod przykryciem:D

Gość gość
Znowu prawiczkofobia na forum. Prawiczek nie oznacza zły, może np. nie miał gdzie poznać kobiety?

Gość gość
ojejku, autorko - ameryki nie odkryłaś. tyle że tyczy to się ogólnie człowieka i nie jest to cecha charakterystyczna do danej płci. również kobiety po 30 - wolne, stare panny - z nimi też coś jest nie tak skoro są same. przykładów takich wokół pełno.

Gość gość
Jesuu, co za dzień podobno jeszcze 7 tyg. taka pogoda, brrr. Pozdrawiam. :D

Gość gość
na taki ziąb najlepiej dolewać soku z malin. pozdro. :D

Gość gość
Czyli autorka radzi wam, żebyście brały się albo za młodszych niż 30 lat, albo za starszych, ale żonatych... Kretynka.

Gość gość
A co ma myslec facet o samotnej kobiecie 30 +!!!!!!!! Poznalem taka jedna rok temu :) 32 lata, zadbana, zgrabna, wysoka, szczupla, naprawde piekna i co? i jedno wielkie gowno!!! bo ta laleczka tylko przebiera i wybiera, szukajac "ksiecia z bajki" .Zrobilbym dla niej wszystko!!!! a ona ze mna zerwala :(

Gość gość
gość Czyli autorka radzi wam, żebyście brały się albo za młodszych niż 30 lat, albo za starszych, ale żonatych... Kretynka. . tobie radze, zebys nauczyl sie czytac ze zrozumieniem a potem sie tutaj uzielal. Napisalam, ze jak nie poznaly kobiety 20latka i z nim nie przezyly troche czasu to powinny wybierac wsrod WDOWCOW, przeliteruj sobie kretynie, WDOWCOW. Napisane jest to w poscie 2014-02-02 22:38:06, widzisz ? gdzie tam masz napisane ZONATYCH ? nie przeinaczaj slow, analfabeto🖐️

Gość gość
to samo odnosi do kobiet singielek 30+ :) ytez sa zdziwalaczale i nikt ich nie chcial, czyli maja jakis defekt :)

Gość gość
analfabeto jestes wybrakiem wiec nie zabieraj glosu, takich gowien trzeba unikac🖐️ nie bez powodu zadna cie nie chce

Gość gość
A może to faceci nie chcą durnowatych kobiet z przypadku które lecą tylko na kasę, mięśnie

Gość gość
Spadaj prokuratorze

Gość gość
to proste, jakis 30 latek odrzucil zaloty "szanownej" autorki i teraz probuje sie wyzyc na facetach kawalerach 30+ :) Gdyby nie miala powodu, nie musialaby sie tak wyzywac na kims, kto nic jej nie zrobil :) Dobranoc :)

Gość gość
02.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość to samo odnosi do kobiet singielek 30+ ytez sa zdziwalaczale i nikt ich nie chcial, czyli maja jakis defekt . czy sa czy nie to tylko twoja opinia, a i tak faceci sie nimi interesuja, a zdziwaczalymi kawalerami kobiety nie

Gość gość
nie wiem na którą nastawić budzik? Muszę wstać o 9.00, tak by na 10.00 być na nogach, tylko czy jak nastawię na 9.00 to się obudzę? czy lepiej dać sobie pół godziny wstecz i nastawić na 8.30, no ale zawsze te pół godziny mniej się wyśpię. Jak radzicie? :D

Gość gość
Masz rację kobieto. Same chamy. Jesteś cudowna. Na pewno ktoś cię doceni. Kiedyś. Może. Chyba.

Gość andkaa
Też jestem zdania, że najlepiej jest się dobrać jeszcze w liceum, wtedy kiedy jest największy wybór, a im ludzie starsi tym większa szansa na "odrzuty", ale nie sądzę żeby to dotyczyło na przykład wszystkich 30+, często to ludzie z jakąś historią która nie jest wygodna, ale bez przesady.

Gość gość
mozecie mowic co tylko chcecie, ale jak sie zakochacie to nie da rady nawet jak bedzie kawalerem po 40 to bedziecie za nim szalec bo sie zakochalyscie :)