Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety unikajcie facetow po 30stce ktorzy sa nadal kawalerami

Polecane posty

Gość gość
wybieraj sobie kogo chcesz, co chcesz, tylko proszę, nie jęcz.

Gość gość
wiekszosc osob dobiera sie przed 30-stka, druga runda juz wybrana jest po 30 r.z.

Gość Stara panna niedopchana
Ale wy jestescie zalosni. Uzaleznia nie wlasnej wartosci od tego czy kogos macie czy tez nie. Wspolczuje nudnego zycia, bo chyba nie umiecie go sobie zorganizowac I liczy cie na to ze ta 2 osoba bedzie was zabawiac. Wielu takich lovelasow na swojej drodze spotkalam, co mysleli, ze bede im umilac I organizowac rozrywki. Do tego lenie, zero zainteresowac oprocz gierek, wiecznie narzekanie ze c***jowo.....itd Nie ma nic gorszego niz czlowiek, ktory nie potrafi sobie Sam zorganizowac czasu I radzic samodzielne w zyciu. Na ch......mi taki facet....taka kula u nogi, co sie wiecznie ciagnie za toba.....!

Gość gość
bla bla bla :D

Gość Heniuś
Częściowo zgodzę się, o ile nie mylimy kawalera z singlem :) Kawaler je u mamy - singiel w barze mlecznym a także sam potrafi gotować Kawaler ubiera się tragicznie - singiel tylko markowe i modne ciuchy Kawaler jest aspołeczny - singiel to dusza towarzystwa Kawaler jest staromodny - singiel pomoże twojemu dziecku obczaić tableta Kawaler wiecznie sam - singiel zaś między związkami Kawaler sport ogląda - singiel go uprawia Kawaler jest zatrudniony - singiel pracuje Kawaler idzie na dancing - singiel na melanż/bauns I tak dalej :) To samo dotyczy starych panien :)

Wiem Wiem....prawda bywa bolesna

Gość andkaa
Stara panna niedopchana, a opinia społeczna i tak twierdzi, że to ciebie nikt nie chcę, albo nie że trafiałaś na ludzi z miałkim żywotem, tylko przyciągasz takich, więc to z tobą coś nie tak. Ja tak nie sądzę, bo cię nie znam, ale to typowe myślenie.

Gość gość
andka, nie o to chodzi, że opinia społeczna, bo ona trafia na takich czy innych itd, itp. ona obraża nieznanych jej ludzi. Jestem po 30 na k***y nie chodzę, nie puszczam się, nie piję, poprostu tak sobie żyję, moja sprawa a nie jej, jednym slowem nic jej do tego :D

Gość andkaa
Bo akurat odniosłam się do postu, w którym nikogo nie obrażała ;) A nawet jeśli, to nie bierzcie tego do siebie, wiadomo że gadka w stylu "wszyscy faceci to zjeby" to tylko taka gadka, mi też zdarza się tak myśleć, ale gdybym tak myślała serio, to przecież bym się z żadnym nigdy już nie spotkała.

Gość gość
Widzę że tu sobie lalunie po trzydziestce schlebiają, że one to niby takie pożądane są. Po pierwsze - może, ale przez facetów pod czterdziestkę lub starszych. Trzydziestolatkowie wolą dziewczyny 24-26 lat i spokojnie sobie takie znajdują. Po drugie - trzydziestki to są dopiero lale z problemami z psychiką, albo zadufane w sobie albo zakompleksione, w dodatku wystraszone, że zegar biologiczny tyka i potrafią się przykleić do każdego faceta, który będzie dla nich miły. Często biorą cokolwiek co jest, byleby mieć faceta. Faceci trzydziestolatkowie to są z kolei pożądani partnerzy - już nie gówniarze jak dwudziestolatkowie, którzy są jeszcze nie oszukujmy się często dzieciakami, trzydziestolatkowie są już też bardziej ustawieni, praca, mieszkanie, samochód itd. Są dojrzalsi i atrakcyjni dla kobiet i choć wiadomo, że będziecie tu próbować ich dyskredytować zakompleksione paniusie, to jednak wiecie że to prawda i jakaś obiektywna dziewczyna na pewno to potwierdzi. Natomiast kobiety trzydziestki to często już towar wybrakowany, już nie to ciało, nie ten urok, w dodatku często ścinają włosy na krótko i wyglądają okropnie. I jeszcze jedno - facet po trzydziestce to często facet świadomy tego, co chce w życiu. Przed trzydziestką nie zamierzał się wiązać czy co gorsza żenić, bo szkoda młodości. Wtedy jest czas na zabawę, luźniejsze relacje, poznawanie wielu dziewczyn. Około 35 roku życia można się ustatkować, jeśli ktoś chce, ale żenić się w wieku 23 czy 25 lat to naprawdę głupota.

Gość andkaa
"Często biorą cokolwiek co jest, byleby mieć faceta." W tej kwestii to niestety nie widzę specjalnych ograniczeń wiekowych ani płciowych, chociaż okazję miałam obserwować tylko 20 latków (mam 25 i nie mam starszych znajomych) w takich działaniach przyklejania się do pierwszej osoby, która się pojawiła.

Gosc z 00.19 Ty chyba piszesz, ale nie o polskich facetach..... Polak facet na ktorego rzucaja sie kobiety.....no wez, bo padne ze smiechu...hahaha

Z moich obserwacji na obczyznie, to widze, ze to polscy faceci sie lepia do kazdej, bo przeciez normalne jest, ze zadna polaka nie chce. A jak polka nie chce, to zaraz wylewaja sa na nia najwieksze pomyje, bo jak smiala nie chciec Henka czy Zenka o zapachu marychy I wyborowej

Gość gość
tak, to szczera prawda, singielki 30+ często biorą co pod ręką, dlaczego? ze względu na macierzyństwo, zegar biologiczny nieubłagalnie im tyka. Face 30+ z tym problemu nie ma :D

A my kobietki I tak zawsze mamy chetnych, chocbysmy byly najbrzydsze na swiecie....hahaha

Gość gość
Jesteś panną po trzydziestce i wmawiasz sobie, że to ty wybierasz? pfffffuahahahahahahaha. Z takim stażem to możesz sobie wśród pięćdziesięciolatków wybierać bo młodsi spotykają się z dwudziestkami. Moja dobra rada, to bierz pierwszego naiwnego który się nawinie i trzymaj się go mocno pazurami bo za rok, dwa będziesz wmawiać innym że jesteś singielką z wyboru dinozaurze.

Gość gość
Przecież to prawda, że baby po trzydziestce rzucają się na każdą okazję, bo są już zdesperowane.

Zeby sobie zrobic dziecko, to nie trzeba wisiec na facecie. Poza tym co z takiego faceta, co nic przy tym dziecku nie robi. Lepiej miec jedno dziecko, a nie dodatkowego 35-40 letniego duzego bachora do obrabiania.....pasozyta

No to ja chyba jestem jakas dziwna.....ale wmawiaj sobie dalej ze tak leca na pomarszczonych, zniszczonych, przepitych, brzuchatych z buraczanymi facjatami podstarzalych mlodzieniaszkow....eh ta fantazja

Gość gość
nuu ale kto poprzytula w te chłodne wieczory, no przecież nie obsługa z banku sp3rmy :D

Gość gość
Jakiego znowu pasożyta, facet pewnie będzie zarabiał więcej od ciebie, jak się często zdarza. To raczej kobiety są "pasożytkami", jak już trzymać się tej dziwnej terminologii.

Gość andkaa
"nuu ale kto poprzytula w te chłodne wieczory, no przecież nie obsługa z banku sp3rmy smiech.gif" Kot :D

Gość gość
No niestety, ale kobiety starzeją się szybciej i gorzej niż faceci. Nie mówmy o skrajnych przypadkach, zapuszczonych i facetach i kobietach po trzydziestce, ale tych normalnych. Wśród nich jest mnóstwo dobrze wyglądających i młodo facetów, a po kobietach trzydziestkach niestety wiek już widać. Tak że sorry, ale spieszcie się trzydziestki, bo nikt was nie zechce za chwilę, chyba że pięćdziesięciolatkowie.

No watpie czy bedzie zarabial wiecej ode mnie, ale moze jestem nielicznym wyjatkiem. A do przytulania kupie sobie kota.....przynajmniej nie bedzie mnie non stop nudzil o lodzika....

andkaa......hahaha....wlasnie kot :)

Gość gość
Widać że jesteś kolejną kłodą, lepiej faktycznie weź sobie kota, bo facet by się przy tobie zanudził.

No czy ja wiem. Ale z moich obserwacji wynika, ze to faceci wygladaja gorzej. Coz....mniej dbaja o siebie, o swoje zdrowie, a I pija duzo I cpaja. Takze nie ma co generalizowac

Gość andkaa
"Tak że sorry, ale spieszcie się trzydziestki," Mówią takie rzeczy, a potem wypominają, że lecą na pierwszego, byle kogoś mieć :/ A z kotami jest taka typowa dla Internetu złota myśl: "Lepiej dzielić chatę z kotem, niż za męża mieć idiotę".

Och jakaz ze mnie kloda....och och.....tylko czemu te ex kochasie chca wracac....hahaha

Gość gość
pewnie chcą cie wybzykać na kase, skoro nic innego im zaoferować nie potrafisz :D