Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamarrrraa

czy to juz tak pozno?

Polecane posty

Gość Tamarrrraa

witam :-) mam 22 lata, moje kolezanki jedna o rok mlodsza, druga dwa lata starsza maja juz swoje milosc***planuja malzenstwa, sa w ciazy, mieszkaja razem ze swoimi chlopakami, a dla mnie jak na razie jest wanze to zeby pracowac, jakos sie ogarnac i wyprowadzic sie od rodzicow i miec swoje nawet wynajmowane mieszkanie, a nie zeby znalezc faceta ktory ma mieszkanie i z nim zamiszkac, wole sama na siebie zarabiac byc niezalezna os faceta... ale oczywiscie wszysct dookola mowia mi ze powinnam miec juz kogos tak jak moje przyjaciolki, rodzice ciagle mnie do nich porownywuja, one same najchetniej z pierwszym lepszym chcialyby mnie zwiazac.. juz naprawde zaczynam sie zastanawiac czy jest cos ze mna nie tak, ze moze powinnam znalezc kogos, ale z drugiej strony znam siebie i nie chce szukac kogos na sile, bedzie to bedzie a jak nie to nie. mysle ze majac 22 lata chyba nie jest jeszcze na nic za pozno... chyba ze sie myle. nie wiem jak im wszystkim wytlumaczyc zeby mnie juz nie gnebili... pomocy!

Gość erykacccccccc
:-)

Gość gość
Hahaha chyba żartujesz...