Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podgrzałam gumkę i może będę mieć dziecko z bogatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję, że nie poronię. Gumka pękła, on zszokowany. Udałam, że jadę po tabletkę po, ale tak naprawdę nie pojechałam. Od dawna chciałam mieć dziecko, ale miłość nie przychodziła. Poznałam bogatego to sobie myślę, że przynajmniej alimenty będą dobre i nie ma na co czekać.

Gość gość
I bardzo dobrze zrobiłaś, oby tylko nie był żonaty...

Gość gość
G***o będziesz miała, jak bogaty to da w łape komu trzeba i testy dna wykluczą jego ojcostwo. Sam tak zrobiłem. :classic_cool:

Gość Norwegia Norwegia
w ciaze wbrew pozorom nie tak latwo zajsc

Gość gość
co z tego, że pękła, jak tam jest specyfik plemnikobójczy. Ps. dziecko dla kasy?

Gość gość
latwiej niz ci sie wydaje :P

Gość gość
Nie jest żonaty i nigdy nie był. Ma 32 lata, a mówi, że ślubu nigdy nie weźmie, bo mu wygodnie jest jak mieszka sobie sam. Mieszkał z jakąś kobietą przez 2 lata, później z inną znowu 2 lata i mówi, że to była pomyłka. Podobno od paru lat tylko się spotyka niezobowiązująco. Nie wiem czy nie nakłamał z tym, że nie chce już na poważnie ale, że żonaty nie jest wiem na 100%. To egoista, ale ma też swoje mocne strony. Jest dosyć przystojny, skończył trudne studia, więc zdolny też jest.

Gość gość
dobrze zrobiłaś! a ile masz lat?

Gość gość
27. Pomysł z podgrzaniem podpowiedziała mi koleżanka, której się udało tak zachęcić faceta do ślubu.

Gość gość
napisz koniecznie jak już będzie wiadomo czy plan się powiódł! dodaje temat do ulubionych

Gość gość
macie pomysly dziewczeta, ale brawo za odwage :D tylko nigdy mu nie mow ze to zrobilas, nawet jak zgodzi sie kiedykolwiek na slub. zabierzesz ta tajemnice do grobu, bo facetowi moze odwalic. tak mysle

Gość gość
A jak odbierze ci dziecko?

Gość gość
Ja na ślub nie liczę. Jak zaproponuje to się zgodzę, bo wcześniej nie miałam szczęścia w miłości, a zawsze w razie czego są rozwody. Dziecko chciałam od dawna, ale wolałam czekać na miłość i poważny związek. Teraz uznałam, że nie chcę więcej czekać. Tym bardziej, że kolejna moja koleżanka w ciąży, a ja pełna zazdrości, że będzie miała dziecko.

Gość gość
Nie odbierze. Wiem, że będę kochała to dziecko, bo już mam rozbudzone uczucia macierzyńskie. Będę się bardzo dobrze zajmować dzieckiem.

Gość gość
widać jakie to ś****wo jest egoistyczne - nie dość, że sobie swoje chore plany realizuje kosztem osoby, która jej zaufała, to jeszcze kosztem dziecka - bo przecież takie dziecko nigdy nie będzie miało normalnej rodziny, nie będzie miało ojca...

Gość gość
Gratuluje ;)

Gość gość
Ojca będzie miało, tylko nie wiem jakim ojcem on będzie. To będzie też jego pierwsze dziecko. Może pokocha i będzie troskliwy. Nawet jak nie będzie ze mną to może się interesować. Ja mu zabraniać nie będę.