Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczocha123

jestem niedopieszczona

Polecane posty

Gość pieszczocha123
chyba nie bierze tego na powaznie a mowilam wiele razy ze potrzebuje wiecej ale tyle ze mowilam

Witam, Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale ogólnie temat niedopasowania seksualnego to chyba jeden z najpoważniejszych problemów (zaraz po wiecznym dylemacie czy za mały czy za gruby:) ). Zastanawia mnie tylko co sie dzieje, ze przed zawiązaniem sie na stałe, ludzie seks odpowiada a potem sie to zmieńia...sam tez to przerabiamy, bo...cos u mnie mawiało z dopasowaniem temperamentu seksualnego...tylko ze zastanawiam sie w którym momemencie mi to umknęło ... Człowiek po 30-setce jakis mądrzejszy sie zrobił:) i wiecej tez chce... A tak przy okazji to...nie ma nic lepszego niz zrobienie kobiecie mega minety, gdy czujesz jak Ona wije sie cała w spazmach rozkoszy a Ty kontynujesz az ona pada z wyczerpania...wrr Pozdrawiam, Tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość on
nie rozumiem takich facetów, kobieta mówi czego potrzebuje, wiec oznacza ze sie stara, ze chce jego JEGO! a nie szukać sobioe na boku zastępników, a facet ma to w d***e. Nie pojmuje. Nie zrobiłbym nigdy czegoś takiego. rozmowa i porozumienie to podstawa związku

Gość gość on
Tajemniczy -co do tej minety - zgadzam sie w 100%

Mineciarze ;) bo wtedy maile drygają jak wędki umoczone po uszy :D

Gość pieszczocha123
wlasnie z dopasowania niedopasowanie. na poczatku seks pierwsza klasa dzis jak jest to taka lipa ze wole tego nie robic. czasami zdarza sie ze mowie no w koncu ale tak rzadko ze w wieku 30 lat jade na reczym. koszmar jakis

Gość pieszczocha123
szanowny panie amstaf watek widze sie spodobal dla jednych zacheta dla innych bez polowu

Cos moze w tym jest ze na początku gdy człowiek jeszce w miarę młody to seks wydaje sie rewelacyjny bo dodatkowo jakaś chemia organizmie działa i znieczulające mózg i wszystko daje nam sie z******te...a pozniej gdy to narkotyczne znieczulenie przestaje działać, to szukamy racjonalnie tego co nam sprawia przyjemności i okazuje sie....ze nasz seks jest do d**y.... Widzisz Ty i tak masz dobrze, bo jednak mastrubacja u kobiety jest ciekawsza niz u faceta...a czasem tylko to pozostaje... Dobra masturbacja u kobiety z odpowiednim sprzętem a czasem i z kamera według niektórych jest kobiet jest z***busta... Jst tez pewna zależność ze Wy kobiety 30+ jesteście chyba najlepszymi kochankami! bo stajecie sie świadome Swego ciała, Swoich atutów i przedewszystkim Swoich potrzeb i oczekiwań, ktore wyrażanie wprost bez zbędnych niedomówień... Pozdrawiam, Tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość on
a po 30-tce podobno u kobiety libido szaleje... często tak na ręcznym?

Gość pieszczocha123
zgadzam sie jestem swiadoma seojej seksualnosci swojego ciala wiem czego chce. czy czesto? codziennie. lubie to robic jest to zdrowe przy niezdrowej sytuacji

Gość gość on
nie chce tłumaczyc faceta, ale moze przepracowany jakis, bo inny powód nie chce mi sie nasuwać ... kobieta chętna, świadoma czego chce - obok, a on z tego nie chce skorzystać. Palant

Gość pieszczocha123
i boje sie ze ktoregos dnia dojdzie do zdrady. no koszmarrrrr

To jest wlasnie w kobiecie najlepsze gdy jest świadoma Swoich atutów i potrafi je odpowiednio podkreślić, wykorzystać...gdy mówi wprost o Swoich potrzebach....ech... A potrzeby sa po to by ej zaspokajać...wiec czy jest to raz na tydzień czy raz dziennie, czy patrzy dziennie to nie wazne, ...bo wazne jest to by było obdywojga dobrze i obydwoje byli zaspokojenia... Tak jak pisałem, to jest cos z***b.... gdy wkręcają sie głęboko jęzorem w muszelek, ze prawie dlaiwsz sie jej sokami gdy język wylizują wewnętrzne ścianki, a Twoje palce pieszcza dodatkowow lechtaczke, a ciało kobiety wije sie w spazmatycznych *****ch orgazmu, a Ty nienprzestajac wymeczasz ja orgazmem...wrr Tajemniczy@ gmail.com

Gość gość on
myślisz ze wtedy się otrząsnie, obudzi? szkoda takiej kobiety, że musi gdzies szukać tego co powinna mieć w związku. Nie rozumiem, nie pozwoliłbym na to

Gość pieszczocha123
nie ma byc czym zmeczony.jestem atrakcyjna zadbana on jest cholernie zazdrosny kocha tak mowi ale len. moze to wiek ma 42lata ze najlepiej sobie dobrze zrobic

Gość pieszczocha123
ach mezczyzni podobno my kobiety takie ciezkie do zrozumienia jestesmy ale was ogarnac to ciezka sprawa.

Oj my jestbwysy w miarę prości tylko, ze cholernie nie lubimy sie przyznawać do porażki, wiec zawsze walczymy by wszystko obrócić tak aby nie wyszło na nasza winę... Nie zdradzała nigdy ani w realu ani w necie? Tajemniczy31@ gmail.com

Gość pieszczocha123
na pobudke moze byc za pozno watpie by w ogole mnie wtedy dotknal. i pewnie padlo by pytanie dlaczego. i tak szczerze to mam dosyc tego skomlania jak suka

Gość pieszczocha123
no nie zdradzala. jakis akt desperacji ze tu jestem ale jakos mi lepiej

Gość gość
Nie mysl o tym jako kacie desperacji...przechodziłem przez to pare lat temu, ale po przez....czat... Z Tobą wszystko wporzadku, jeste zdrowa kobieta o normalnym libido, która potrzebuje zaspokojenia a jej pragnienia ńie kończą sie na położeniu jak nieruchoma kloda w łóżku i rozłożeniu nóg... To ja najbardziej zdrowe a wręcz pożądane.... Chcesz pogadać wiecej to odezwij sie na prv czy mail, nie ugryze...( przynajmniej na początku:)) Tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość
aj sama nie wiem ale wirtualnie nie ugryziesz to prawda :-)

Hehe, tak postaram sie nie gryźć:)..no chyba ze lubisz:) Wal na maila... Pozdrawiam, Tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość on
dobrze ze ci lepiej -czasami samo wygadanie sie pomaga.

Gość gość
Pieszczocha nas bardzo ciężko ogarnąć

Gość pieszczocha123
zauwazylam ze ciezki tamat :-)

Gość gość on
ciężki - bo ciężko czytać, ze tak świadoma siebie kobieta ma takie problemy. Cholera, ile dałbym za taką ...

Gość gość on
pieszczocha - skąd jestes? czasami mam ochotę pogadać z jakąś kobietą, ale nie na forum, gdzie wiele (nie w tym wątku na szczęście) - się wpieprza w temat co byś powiedziała na maila?

Gość pieszczoszksa123
któryś chętny na szybkiego lodzika w aucie ? ;)

Gość gość on
podszyw