Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwy_problem_mam

Pomocy nie wiem jak powiedzieć facetowi o moim problemie

Polecane posty

bardzo sie tego wstydze, ale musze mu jakoś powiedzieć mam 21 lat i poprostu moczę się w nocy muszę spać w pieluchach bo nie kontroluje w czasie snu tzn. nie mam odruchu powstrzymywania się od sikania i nie wiem dlaczego, jest to bardzo wstydliwy problem jak wy byście zaragowali na dziewczynę z takim problemem ?

Gość gość
Jak powstaje pomnik? 1. Mały model 2. Odlew 3. Obróbka dłutem 4. Gładzenie 5. Odsłonięcie 6. Przemówienie 7. Kolacja Jak powstaje człowiek? - Tak samo, tylko w odwrotnej kolejności.

Gość gość
provo ! - wypie/rdal/aj stad

Gość gość
provo ! - wypie/rdal/aj stad

nie to nie prowo już tutaj kiedyś pisałam ! z miesiac temu o tym problemie, ale mu nie powiedziałam jeszcze ! :(

Gość gość
Musisz cwiczyc miesnie kegla codziennie po parę minut, tak jakbys chciala powstrzymac strumień.

Gość gość
gosc wyzej od pomnika - buhaa ha !

no mieśnie mam dobre tylko ona sie nie zaciskają jak śpie poprostu są uźne w czasie snu i sikam wtedy.

Gość gość
Mogą być gorsze rzeczy. Jak ktoś się często brzydzi to to może go odstraszyć. No wiesz, są mężczyźni, którzy nie chcą być przy porodzie, bo mają delikatną psychikę. Ja bym nie wybaczyła facetowi jakby uciekł, kiedy bym rodziła, a są kobiety, które wybaczają. Lepiej interesuj się takimi mężczyznami, którzy się szybko nie brzydzą.

Gość gość
leczysz sie?

Gość gość
Są mężczyźni, którzy lubią oglądać sikające kobiety, a nawet lubią jak kobiety na nich sikają.

to jest jakaś dziwna przypadłość, ale to jest coś takiego jak są też ludzie którzy zapominają, że mają oddychać to ja mam podobnie tylko że jak śpie to mam luźne mieśnie i sikam w pieluche bardzo sie tego wstydze.

Gość gość
Proponuje wizyte u specjalisty moze,zaleci jakas terapie.

byłam byłam on twierdzi, że to problem psychiczny ale nic nie pomógł ! Raz nocowałam u chłopaka to musiałam sie pilnować żeby nie zasnąć bo mogłaby być niespodzianka rano :(

Gość gość
Elektrostymulacja moze pomoc, musisz isc do lekarza i szukać rozwiązań

Gość gość
No to idz do psychiatry bo to moze byc uraz z dzieciństwa,jakas trauma..

dodam, ze pare razy miałam tak, że popuściłam również to drugie, ale to raczej sie nie zdarza, jak byście zaragowali na taki problem dziewczyny ?

Gość ziemianin
ja bym byl zly gdyby mi o tym nie powiedziala. na szczescie do wszystkiego pochodze normalnie i nic w zyciu mnie juz nie zaskoczy, dlatego na taki problem zareagowalbym normalnie. to kwestia zaufania w zwiazku. jesli facet cie wysmieje, to znaczy ze jest piz.da i nie nadaje sie na powazny zwiazek, bo jest niedojrzaly. w takiej sytuacji wlasnie widac dojrzalosc mezczyzn. mysle, ze gdybym byl twoim partnerem, to twoj problem bylby dla mnie priorytetem. pielucha jest tymczasowym rozwiazaniem, jednak to moze miec rozne podloze. mozesz sprobowac rad specjalistow, ale wszystko z glowa tak? powiedz mu o tym, bedzie ci razniej, a juz na pewno jesli znajdziesz w nim oparcie.

Gość tedeees
Jestem facetem w podobnym wieku do Ciebie, jesli bylbym na miejscu twojego chlopaka, twoj problem niczego by miedzy nami nie zmienil, ludzie mają większe problemy i żyją ze sobą

Gość gość
Czyli moczysz się w nocy jak dziecko? Możliwe, że to ze strachu, z nerwów, pamiątka po jakiś złych przeżyciach. Nie chciałabyś porozmawiać o tym z psychiatrą, albo z psychologiem? Zresztą takie spanie w pieluszce nie wydaje mi się jakimś wielkim problemem. Wiesz ile różnych chorób może spaść na człowieka?

Gość jklscackd
A jak dlugo jestes z Twoim chlopakiem? Mysle ze to tez ma znaczenie, chodzi mi o to na jakim etapie jest Wasz zwiazek, bo jesli to dopiero poczatki to myse ze ja bym sie jeszcze wstrzymala z mowieniem mu o tym.

Gość gość
jklscackd ma rację. Lepiej poczekać dłużej żeby zobaczyć jakim człowiekiem on jest. Jak będziesz czuła, że wyśmieje to lepiej nie mówić, bo może rozgadywać, wyśmiewać się przy innych, a tego ci nie życzę. Nie każdy jest godny zaufania. Niektórzy to suk**syny. Odczekanie też jest dobre, bo inaczej się traktuje ludzi z którymi jest się bliżej i inaczej takich, których niedawno się poznało. Będziecie ze sobą dłużej to on więcej będzie w stanie zrozumieć.

Gość gość
primo-to provo,bo watpie,by dorosla kobieta lala do wyra i nie biegala po specjalistach,by to wyeliminowac.Secundo-ja bym nie chcial byc ojszczywany podczas snu,a laska z pielucha..Sorry,oklapl by mi na amen.Tertio-jakby dal Ci kopa,to powiedz,ze wprowadzasz slowa w czyn i olewasz go cieplym moczem

Gość gość
Ty w seksownej bieliznie,robi sie milo,kochamy sie jak szaleni i ja Cie tule w ramionach.Ty szepczesz mi do ucha czule slowka,powoli zasypiamy.Nagle Ty mowisz-kotku,zaraz wroce,tylko zaloze pieluche.A jak bede chcial Cie obudzic pieszczotami,to nierealne,bo Ty w osikanej pieluszce..Cudowna perspektywa.