Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikatwarzy

NIE rozumie jak PANI ROZENEK mogla ZWIAZAC sie z MAJDANEM

Polecane posty

Gość mimikatwarzy

przeciez jej ex maz byl 10000 razy lepszy a majdan to wielkie NIC

Gość gość
jej były mąż podobny z urody do faceta w którym jestem zakochana bez wzajemności, eh :(

Gość spaślak_
nie masz swojego zycia aby sie interesowac zyciem ludzi z gazet tzn. nie gazet a komiksow zwanych gazetami.

Gość gość
Nie mam zdania o rozenku ale majdan to lysiejacy fajansiarz i kiepski bramkarz. Taki wiesniak.

Gość gość
ja prdl.Codziennie bedziesz o tym pisać?! Zakochałaś sie k***a czy co?! Nas to nie interesuje a jak ci sie podoba to do niego napisz a nie na kafe!!!

Gość psycholog_dyzurny
daj namiary na sb kolezanko, nie marnuj czasu na tych, co nie maja go dla Cb. podaj mail, moze sie odkochasz... ;)

Gość mimikatwarzy
nie chodzi mi o wyglad ale bardziej o pozycje, inteligencje. majdan jest wiesniakiem, myslalam ze rozenkowa ma wieksza klase ale niestety nie

Gość mimikatwarzy
pierwszy raz o tym pisze...moze wczesniej juz ktos o tym pisal ale nie ja

Gość gość
raczej wątpię, na mnie mało kto działa

Gość spaślak_
stara baba, niesympatyczna z wygladu, glasujaca na pis, to raczje przebierac nie moze wiec cieszy sie ze byle majdan sie nie zainteresowal :D skoro tak cie to trapie teraz juz sie mozesz zajac swoim zyciem.

Gość gość
Za to Ty autorko masz klasę... nazywając kogoś wieśniakiem. Słoma z butów to chyba troche Tobie wystaje... ale czego się spodziewać po osobie, która ekscytuje się zyciem "gwiazdeczek"

Gość powrozy i sznury
Jasio w szkole coś przeskrobał, więc podeszła do niego pani i powiedziała: -Jasiu przyjdź jutro z mamą. Jasio: nie mam mamy walec ją przejechał. pani: Jasiu to okropne, ale przyjdź jutro z tatą. Jasio: nie mam taty walec go przejechał. pani: Jasiu to okropne to co ty teraz będziesz robił? Jasio: dalej będę jeździł walcem.

Gość gość
Mnie tylko śmieszy ze rozenkowa ukrywa ile ma lat

Gość mimikatwarzy
nie ekscytuje sie.... i nic mnie oni nie obchodza, ja dopiero dzis sie o tym dowiedzialam i jakos tak o tym napisalam, nie kopcie mnie za glupi temat ;/

Gość psycholog_dyzurny
ja sprobuje zadzialac. podasz mail, sie przekonasz. nie podasz, to powodzenia, mecz sie dalej... :)) ps. a tak w temacie rzeczywiscie Gosia jest calkiem calkiem, a Radkowi brakuje nieco oglady. moze sie zmienil? w kazdym razie, jak widac nie ma rzeczy niemozliwych. ^^

Gość gość
że klin klinem i pewnie ty masz być klinem?

Gość gość
tez mnie to dziwi,

Gość sie zapytuje
A mnie majdan zawsze krecil:p

Gość feanciszka
" [zgłoś do usunięcia] spaślak_ stara baba, niesympatyczna z wygladu, glasujaca na pis, to raczje przebierac nie moze wiec cieszy sie ze byle majdan sie nie zainteresowal smiech.gif skoro tak cie to trapie teraz juz sie mozesz zajac swoim zyciem. ' No wiesz, ale blondi:classic_cool: a tak w ogole to co w niej takiego niesympatycznego w wygladzie:D?

Gość gość
jaka tam pani zwykla kobita jak kazda z nas masz poczucie niszosci ze piszesz o nie pani,dla mnie to Rodzenkwa

Mimika, a jak się ma twoja inteligencja do tego, że nie potrafisz odmienić czasownika w swoim ojczystym języku i sadzisz byka już w temacie?

Gość gość
Pomijając już ten błąd w temacie, to jest kolejny przykład na to, że kobieta z dzieckiem/dziećmi nie ma zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o mężczyzn i bierze po rozwodzie odrzuty.

Gość gość
ciagnal ja ten swiat najpierw Krasko ,teraz ten a wydawaloby sie ze madra po po studiach prawniczych a zachowuje sie jak zwykla gwiazdka:( Osobiscie wole postokroc jej meza Jacka Rodzenka. Zarozumiala osoba widac bylo po programie "Bitwa o dom"

Gość Eliza z Warsawshore
Majdan jest najprzystojniejszy i najinteligentniejszy! No i przyp*******ić umie, sprawie miał :)

Gość gość
ale kto nie rozumie? Sama Rozenek, Majdan czy może Kowalska z magla. Naucz się może koniugacji zamiast ekscytować się pierdołami dla bezmózgów bez własnego życia 🖐️