Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaa26

Czy mogłam przytyć 1,5 kg w 3 dni przez wino?

Polecane posty

Gość Załamanaaaaa26

Witam, jestem załamana :( W piątek rano ważyłam 56,5 kg. A dziś rano 58 kg. Zaznaczam, że jestem świeżo po okresie, więc to nie od tego. Ale jak mogłam przytyć 1,5 kg w 3 dni??? Nie odchudzam się, ale jestem w fazie stabilizacji. I tutaj nagle takie coś! No idzie się zapłakać... Fakt, w piątek jadłam na wieczór i wypiłam dużo wina. W sobotę zjadłam większy niż zwykle obiad i słodkości. I ze spokojem też wypiłam butelkę wina. No i w niedzielę jadłam w miarę normalnie i już wina nie piłam. Byłam też wieczorem na siłowni. Więc nie wiem co się stało, że nagle 1,5 kg mi przybyło. Czuję się masakrycznie!!!! Jakieś rady? Jak to możliwe?? Help!!!

Gość gość
alkohol to multum pustych kalorii -i spowalnia przemaine materii kto chce byc szczuply to nie powinien pic alkoholu

Gość gość
przytyłaś od żarcia (wieczornego jedzenia i tłustych obiadów). Jedzenie do alkoholu jest najgorszą rzeczą, bo sam w sobie alkohol nie ma dużej ilości kalorii (najlepiej pić białe, wytrawne wino). Wiadomo, że alkohol pobudza głód, więc za DUZO ZJADŁAŚ!

Gość gość
alkohol ma naprawde mnostwo kalorii -np drink margarita ma 600 kalorii -mozna sie upaśc na alkoholu ze hhoo

Gość gość
Oczywiście, ale wypicie lampki czy dwóch wytrawnego wina nie spowoduje od razu skoków na wadze. Nie mówię tu o piwie czy drinkach na słodkich sokach i syropach...

Gość Załamanaaaaa26
A czy nie zatrzymała mi się też woda w organizmie? No nie jadałam też aż tak mega dużo... Więc piłam wina niż jadłam :) Ale nie zmienia to faktu, że musze się teraz tego pozbyć :(

Gość Załamanaaaaa26
I jak się teraz tego pozbyć? :(