Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieliście kiedyś taką sytuacje w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wzieło mnie na mizianie wieć usiadłam na nim i zaczełam się do niego dobierać. Próbowałam całować w usta i szyje ale nie chciał, za kazdym razem sie smiał tak jakby go coś łaskotało? Potem mi powiedział "kochanie dziś bez całowania" wiec zeszłam z niego i obróciłam sie d**ą. I on wielce zdziwiony co ja robię, a ja nie chce tak bez całowania ic zułosci

Gość gość
Nie pocałuje mnie w ciągu dnia i w sekie tez zaczyna robic jakieś problemy. Co on mysli ze będzie odrazu konkret i mi to wystarczy?

Gość gość
zęby były wymyte:-/

Gość gość
Nie to raczej nie to zreszta jestesmy ze sobą ponad rok to by mi chyba powiedział ze to z tego powodu

Gość gość
A może on ma jakiś problem, jemu śmierdzi z ust czy coś i się wstydzi tego?

Gość gość
Jemu tez nic nie smierdzi. Nie rozumiem tego, poczułam się odrzucona i jakby wysmiana?? On myslał ze zejde na dół gdy mi tak powiedział a jak się wkurzyłam bo dla mnie seks bez czułosci nie jest nic wart

Gość gość
zmien chlopaka. Ja wierz niewierz mialam taka sytuacja z kobieta, dla ktorej czulosci to juz za wiele :/

Gość gość
Troche to egoistycznie wyglada, jakby od razu chcial loda i finito. A TY, Twoje potrzeby intymnosci, czulosci?... Czesto mu sie tak zdarza reagowac czy to incydent?

Gość gość
On nie uznaje czułosci w ciagu całego dnia, ani mnie nie całuje ani nie rpzytula wiec w seksie tym bardziej licze na jakieś czułosci a tu tekst " Dzis kochanie bez całowania" Co to kuzwa ma znaczyc? Tak on liczył na loda , loda bez wczesneijszych czułosci:-( poczułam sie jak jakas d****a?I jeszcze ten jego smiech na moje próby całowania go

Gość gość
d**ek

Gość gość
Oj, kochana, skoro Ty pragniesz czułości, a jemu to zwisa, czarno to widze. Na Twoim miejscu odpuscilabym sobie takiego gostka, co to mysli tylko o sobie, i spokojnie poszukala takiego, ktory rozumie potrzeby kobiece. W przeciwnym razie przy takim niedopasowaniu ciagle bedziesz sfrustrowana i nieszczesliwa. Powodzenia.

Gość gość
olej go, w koncu on ma ciebie i twoje potrzeby gdzies

Gość gość
ale wy macie nawalone. FACET NIE LUBI CALOWANIA W SZYJE ANI TYM PODOBNYCH!!!! im szybciej sie tego nauczycie tym lepiej, bo to go.wno laskocze! faceci to nie baby, nie podnieca ich calowanie takie jak kobiety lubia!