Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natali121

Poprosze o porade! czy to ciaza

Polecane posty

Gość Natali121

witam was serdecznie czytelniczki. Chcialabym wam opisac moj problem. wiec tak 5 miesiecy temu bylam u lekarza ginekologa aby przypisal mi cos na wyregulowanie cyklu miesiaczkowego. Przypisal mi luteine 50 zazywanie po 2x2 dziennie od 16-25. miesiaczki pojawialy sie po 2-5 dniach skonczania brania . Po 4 miesiacach brania zakonczylam przyjmowanie. i teraz pojawil sie powiedzmy okres ale tydzien przed i do tego nie jest to okres taki jaki mialam przed i w czasie brania tych tabletek. tylko jest to taki brazowy sluz a momentami czerwony. od 3 dni praktycznie nie ma nic, tylko troszkie na wkladce. Czy takie cos moze wystapic? czy to ciaza? bo dodam ze w czasie staralismy sie o dziecko. prosze bardzo o porade :( i dodam do tego ze zawsze mialamprzed okresem poblowenia i obrzmiale piersi i lekkie bole brzucha . teraz w tym przypadku akurat tak nie mialam :(((((

Gość gość
takie objawy są przy niskim progesteronie tak samo, nieregularne cykle. Powinnaś zbadać prolaktynę bo to pierwsza przyczyna.

Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny.

Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny.

Gość natali121
BRałam ta luteine i wyrównał mi cykle . I badalam tarczyce morfoLogie cukrzyce i mam w normie i lekarz powiedział mi że to nie możliwe żebym miała powiększona prolaktyne . więc o co chodzi ? JAk myślicie ?