Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapa123

Ginekolog który przyjmuje bez rodzica . Kraków

Polecane posty

Gość gość
a skąd niby teoria, że masz 7 dni spóźnienia? przecież nawet nie wiadomo ile cykl u ciebie trwa. i to nie są wcale jakoś specjalnie nieregularne cykle, typowe jak na ten wiek; jak miałaś pierwszą miesiączkę ze 2 lata temu, to w ogóle nie ma się czemu dziwić. lekarz c***owie, że masz czekać aż cykle się naturalnie wyregulują lub da tabletki, które zrobią, to w sposób sztuczny. jeżeli to jest twój jedyny "problem" i nie masz zamiaru na razie wspołżyć, to możesz poczekać z wizytą do 18stki

Gość papapa123
bo mniej więcej zawsze koło 30 dnia okres się pojawiał...

Gość papapa123
Up up

Gość gość
bosz, jakie bzdury ludzie wypisują. nie ma takiego prawa, które zabraniałoby pójścia do ginekologa bez rodzica. tylko są lekarze, którzy rzucają kłody pod nogi. prawo stanowi jedynie, że na żądanie rodziców lekarz ma obowiązek poinformować o stanie zdrowia pacjentki. na antykoncepcję również nie trzeba mieć pozwolenia. polecam pytać o takie rzeczy na stronie Pontonu, nie tutaj, gdzie każdy jest mądrzejszy od papieża.nie mieszkam w Krakowie, ale wiem, że godna polecenia jest ta klinika www.sofimed.pl . niestety jeśli chce się mieć przyzwoitą opiekę w tym kraju, to na nfz nie ma co liczyć :(

Gość gość
Nie wiem czy tutaj przyjmują bez rodzica ale ja chodzę do ginekologa w Prima Med. Uważam, że lekarz jest bardzo doświadczony i zna się na swoim fachu. Do tego są pozytywnie nastawieni na pacjenta.Szczerze Polecam.