Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam maly problem dlatego pisze tutaj bo za bardzovsie na tym nie znam. Jestem juz w klasie maturalnej w technikum i szukam jakiegos zabezpieczenia w razie nie zdania matury.. jesli sie nie uda to nie poddam sie tylko po prostu napisze ja za rok. Ale nie o tym. Myslalam wiec o jakiejs szkole moze policealnej? Zeby zdobyc jeszcze jakies"dodatkowe" wyksztalcenie czy kwalifikacje...no nie wiem jak to wytlumaczyc. Moze ktos tu lepiej sie zna ode mnie i doradzi jaka szkole wybrac ...o jakims fajnym przyszlosciowym profilu.

Gość gość
Musisz sama dojsc do tego, co chcialabys robic. NIe ma 'przyszlosciowych' szkol. Jesli nie bedziesz z tego swietna, bo kochasz ten zawod, to nie masz szans na awans zawodowy.

Gość gość
Tak tak ja wiem ale chodzi mi w sumie o nazwe szkoly w ktorej moglabym sie dalej uczyc...czy to jest jakies studium czy szkola policealna? Gdzie tego szukac. Ale dzieki za odpowiedz;)

Gość gość
Tak to jest chyba studium bo bedziesz po technikum. Dla tych co sa po liceum sa szkkly policealne.

Gość gość
Skoro masz internet, to poszukaj obejrzyj oferty roznych studium i szkol policelanych i zobacz co ci odpowiada.

Gość gość
No tak tez zrobie, ale myslalam ze ktos juz na swoim przykladzie tak mial i doradzi mi ;)

Gość gość
Studium