Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 33

Czasy Ostateczne

Polecane posty

Gość martyna 33

Co uważacie na temat Pochwycenia.Czy będzie ono przed,w trakcie,czy po wielkim ucisku.Tyle przepowiedni już się sprawdziło.Więc tem czip to tylko kwestia kilku lat.A wy co myślicie?Również z utęsnieniem czekacie na przyjście Pana Jezusa?

Gość stara modelka bez związku
Martynka... Nie rozumiem słowa: "Pochwycenia" O co chodzi? Wg ostrzezeń, które do mnie przemawiają ze str. ostrzezenia.net obecne czasy są czasami ostatecznymi. I wszystko wyjaśnione jest w tych objawieniach.

Gość gość
nie, bo on nie zyje

Gość martyna 33
Stara modelko Pochwycenie to przyjście Pana Jezusa po Swój Kościół.Jest o tym mowa w I liście św.Pawła do Tesaloniczan.Warto przeczytać.A co według tamtych objawień będzie?

Gość gość
ja nie znam objawień i przepowiedni, ale patrząc co się dzieje na świecie, jak ludzie żyją, na co zezwalają, na kataklizmy - powinniśmy się zacząć bać bo to może być niedługo

Gość martyna 33
Ja także uważam,że to się może stać już niedługo stara modelka.... miało być według ostrzeżeń a nie objawień

Martynka... Dzięki :) Teraz już rozumiem z tym "Pochwyceniem" ;) Te ostrzeżenia o których wspomniałam ze stronki ostrzezenia.net to są...Objawienia..Trójcy...Przenajświętszej...i...Matki...Bożej...pewnej katoliczce z Irlandii, która jest Ostatnim Prorokiem w czasach ostatecznych. W tych Objawieniach tłumaczona jest...Apokalipsa...Sw....Jana. Ostrzega przed "znamieniem szatana" czyli czipem. Nadejdą takie czasy, że bez tego czipu nie będzie można nic kupić ani sprzedać tak jak jest napisane w Apokalipsie...sw...Jana. Wcześniej przed Sądem Ostatecznym nastąpi tzw. Ostrzeżenie Sumień. W trakcie, którego każdy człowiek dostąpi Łaski zobaczenia swojego życia i sumienia takim jakim go widzi Pan Jezus. Nastąpi to w jednym czasie dla wszystkich ludzi na całej ziemi przez 15min. Każdy będzie miał szansę dowiedzenia się osobiście Kim jest Pan Jezus i dokona wyboru po której stronie stoi. Dużo jest zachęty i próśb o modlitwy za innych. Czytam te Objawienia od grudnia 2012. Ostrzezenia te są od 2010r. i pojawiają się nadal. Tłumaczone są na j.polski. po kilku dniach od Objawienia. Dlaczego akurat w te Objawienia wierzę? Zaciekawiły mnie pt. co ludzie jeszcze nie wymyślą ;) Kiedy postanowiłam, że aby je zrozumieć muszę zacząć czytać od początku czy w tym jest jakiś sens bo tych objawień jest bardzo dużo. I kiedy tak czytałam po kolei m.innymi było napisane, że wówczas obecny papież Benedykt XVI jest w dużym niebezpieczeństwie i że będzie musiał ustąpić z tronu. Nie bardzo wówczas w to wierzyłam... myślałam sobie "no jasne naewt papieża nie zostawią w spokoju" Ale jakie było moje zaskoczenie kiedy NA DRUGI dzień włączając internet przeczytałam na stronie startowej wp.pl "PAPIEŻ ABDYKUJE" Byłam w mocnym szoku, że się sprawdzają i to na naszych oczach. Napisane jest tam, że Benedykt XVI był ostatnim papieżem z...Ducha...Sw....za to obecny rozwali kościół od wewnątrz. Zniesie...Sakramenty...Sw...pozmienia sens Biblii Sw....zlaicyzuje Kościół tak by podobał się wszystkim, połączy religie i zrobi dziwny twór do wierzenia, w którym nie będą ważne słowa Pisma Sw. i będzie się czcić bestie a nie prawdziwego Pana Jezusa i przez to, że wielu zostanie oszukanych nastąpi to Ostrzezenie Sumień. Trudno opisać w kilku słowach to wszystko co tam jest napisane dlatego najlepiej samemu przeczytać u źródła i sobie wyrobić na ten temat opinie.

Gość martyna 33
Stara modelko....... Dzieki.Z ty czipem to też tak uważam ale o reszcie nie jest napisane w Biblii.Więc jest to fałszywy prorok.Przed którymi ostrzega Słowo Boże,że w czasach ostatecznych będzie wiele fałszywych proroków.A my mamy się pilnować,żeby nas nie zwiedli. Bóg Sam Sobie niea zaprzecza.Pomyśl o tym

Gość gość
Chyba macie za dużo wolnego czasu na przemyślenia Macie dziec***prace ?

Gość gość
No to nieźle modelka wypunktowała biednego Franciszka. Ale ci on pasuje do polskiego modelu katolicyzmu jak kwiatek do kożucha, więc cóż się dziwić! ;-) Za to modelka to rasowy przykład...

Gość gość
Tak sobie myślę, że polski KK powinien się teraz oderwać od Watykanu, tylko jakby się nazwał? Jeden polsko-katolicki już mamy.

Gość gość
a co z 10 tajemnic z medjugorie kture dostali widzacy sie z matka boska był nawet badany w szwajcarli w laboratorium wykonany materiał nie znany na ziemi ma to kształ kartki tylko nie wiadomo z czego jest zrobiony i te 10 tajemnicujawni sie 3 dni przed wypełnieniem jak zostana ogłoszone swiatu ze to od boga pochodzi

Martynka A w czym sobie w tych Ostrzezeniach Bóg zaprzecza?

M Poza tym obecny "papież" głowa kościoła nie wita się z wiernymi wychwalając Boga ale "dzień dobry". W tych Objawieniach było wcześniej napisane, że fałszywy prorok nie będzie chodził w papieskich butach i rzeczywiście nie chodzi w papieskim czerwonym obuwiu. Nie jest to dziwne?

Gość Ciekawimnie
co na takie teksty twój ksiąc pleban powie?

Interesuje mnie Prawda a nie cudze opinie.

Gość Ciekawimnie
Ksiąc pleban swój a nie cudzy

Rozmawiałam przy okazji spowiedzi o tych Objawieniach z proboszczem w moim kościele. Nie oponował.

Gość gość
A czemu miał oponować - przecież wiadomo, jak im nie w sosie nowy Papież. Dzieci nie da g*****ć, kasę zabiera, paskuda jedna!

Podjęłam temat Ostrzezeń na kolędzie z tym, że to był zwykły ksiądz i bardzo sympatycznie się rozmawiało. Zaprosił mnie nawet na spotkanie biblijne by o tym porozmawiać w szerszej grupie.

Nie każdy ksiądz to zbok tak jak tu nie każdy rozmówca jest na poziomie....

Gość gość
Sugerujesz, że tylu księży zboków, co tu rozmówców poniżej poziomu? :-P

Sugeruje żebyś kliknął w link powyżej.

Gość gość
Krojc jak krojc, trochę się przez wieki zmieniał, sztuka sakralna do przodu zmierza...

Krzyż Odkupiciela Jezusa Chrystusa to nie sztuka sakralna.

Gość gość
Ło to se zobacz w googlach grafice jak przez wieki zmieniał się wizerunek z Odkupicielem, masa jest tego. Kto powiedział, że muszą być dwie dechy nakrzyż?