Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicek3838

prezent na walentynki

Polecane posty

Gość wicek3838

Szukam prezentu dla mojej narzeczonej na Walentynki. Zależy mi na oryginalnych pomysłach:)

Gość marta567
ja osobiście byłabym zadowolona z bukietu róż i czerwonego wina, które moglibyśmy wypić wspólnie przy dobrej kolacji. Ale się rozmarzyłam. Takie pomysły są najlepsze. Jeżeli spodoba Ci się mój pomysł to mogę C***olecić kilka propozycji na kolację. Przy winie też służę pomocą:)

Gość marta kowalewska
ja osobiście byłabym zadowolona z bukietu róż i czerwonego wina, które moglibyśmy wypić wspólnie przy dobrej kolacji. Ale się rozmarzyłam. Takie pomysły są najlepsze. Jeżeli spodoba Ci się mój pomysł to mogę C***olecić kilka propozycji na kolację. Przy winie też służę pomocą:)

Gość wicek3838
W sumie niegłupi pomysł. Byłbym wdzięczny za kilka propozycji odnośnie potraw i jakiegoś dobrego wina:)

Gość wicek3838
W sumie niegłupi pomysł. Byłbym wdzięczny za kilka propozycji odnośnie potraw i jakiegoś dobrego wina:)

Gość marta kowalewska
Proponuję filet z kurczaka w ziołach podany z makaronem. osobiście uwielbiam takie zestawienie. Jest wiele fixów np. roladki z kurczaka , pierś w ziołach. Łatwe i dobre. wino tylko czerwone. Ostatnio piłam Castra Rubra Dominant z Domu Wina. Bardzo przyjemne wino=).