Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witosława

Sposób na drobne zmarszczki

Polecane posty

Gość Witosława

Hej :-) Jak radzicie sobie z pierwszymi oznakami starzenia? Jakieś cudowne kremy, zabiegi? Co polecacie? :-)

Gość Malwinia45
Ja na swoje "kurze łapki";) używam delikatnego kremu z kompleksem peptydowym, pielęgnującego skórę wokół oczu. Super ujędrnia i wygładza skórę

Gość gość
atrederm

Gość gość
Poczytaj sobie forum Laboratorium Urody i podforum biochem. na Femineusie, zaczynając od tego: www.femineus.pl/index.php?PHPSESSID=a30c7825b7bf96084c0c1b2854bb09af&topic=6348.0

Gość Witosława
A używałyście czegoś z witaminą C?

Gość gość
Sama witamina C w jakimkolwiek kremie nic nie zdziała. Musi byc połączona z cząsteczką cukru. Właśnie czekam aż pojawi sie w sprzedaży takie serum, cena miała być na początku lutego ale na razie nic nie wiadomo. To nowy kosmetyk wymyślony przez lekarza medycyny estetycznej, oczywiście polski :)

Gość gość
Sama witamina C zdziała bardzo dużo, tylko musi być w stabilnej formie (np. tzw. "olejowa"), i taką można sobie kupić i samodzielnie zrobić serum, co - idę o zakład - wyjdzie z 5 razy taniej niż to cukrowe "cudo", którego reklama pewnie się zaraz pojawi ;)

Gość gość
tylko botox 2x /rok

Gość gość
To proste Baikalina

Gość gość
dieta obfitująca w surowe warzywa, owoce, orzechy to podstawa !!! a do smarowania twarzy olej kokosowy. cudownych kremów niestety nie ma.

Gość gość
ta ostatnia rada to dobra dla 20-ki a co ma robic 40-ka?

Gość gość
olej kokosowy? a co sadzicie o arganowym? uzywalam obydwoch ale nie wiem czy dawaly jakies efekty, wy jakies zauwazylyscie?

Gość gość
ja używałam arganiowy i powiem tyle nic nie pomaga!!!

Gość gość
no wlasnie tez odnosze takie wrazenie, niby arganowy to "serum mlodosci" na wlosy tez polecany, a mi nic nie pomogl, stosuje tez pod oczy ale nie widze zadnego nadzwyczajnego dzialania, jedyny plus to ze nie pozostawia takiej tlustej powloki na skorze i ladnie sie wchlania. Na czole zauwazulam, ze zmarszczki zaczely mi sie uwidaczniac, ciezko na to patrzec i nic nie robic

Gość 23_Agata
Ja jestem po czterdziestce i używam tego preparatu - http://xurl.pl/56j6 . Kupiłam sobie go na urodziny i stosuję go ponad trzy miesiące. Super się wchłania i w miarę dobrze wygładza zmarszczki. No i nadaje skórze elastyczności.

Gość gość
05.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość No jak to nie ma??sa cudowne kremy naprzykłąd z Baikaliną

Gość gość
Bajkalinę się kupuje i stosuje w kosztującym parę groszy żelu na dziąsła :P Na twarz genialne, wchłania się błyskawicznie i bez śladu :)

Gość gość
No oczywiscie ze mozna tez kupic ja w zelu,ale sciaga skóre i tworzy dyskomfort sciagniecia skóry

Gość gość
botox najlepszy stosujesz raz na rok opozniasz starzenie o wiele lat :) polecam

Gość Witosława
Absolutnie żadnych botoksów ! :-P Nie pójdę pod igły w żadnym wypadku. A tak w ogóle w jakim wieku zaczęliście stosować środki przeciwzmarszczkowe?

Gość gośc wieczorową
Botoks to silna trucizna zwana jadem kiełbasianym wstrzykiwac sobie trucizne???to chyba cokolwiek chore!!!

Gość gość
Nie, moja droga, nie ma żadnego ściągnięcia ani dyskomfortu. A na pewno kosztuje dużo mniej niż ten cud krem do którego reklamy mało sprytnie przygotowujesz teren.

Gość gość
U mnie dziala Serum z wit C Kremy z retinolem plus HA Olej z rozy Filtry

Gość Witosława
A jakie to serum? Jak dokładnie działa na skórę witamina C?

Gość gość
12.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oczywiscie ze zel daje poczucie sciagniecia twarzy i dyskomfoty,przeciez czasami tez stosuje i wcale nie kosztuje mniej,jest w podobnej cenie,ja niczego nie przygotowuje,co Ty wymyslasz sobie???

Gość Zarazza
Witamina C rozjaśnia skórę, dzięki czemu przebarwienia stają się mniej widoczne. Do tego chroni skórę przed działaniem wolnych rodników.

Botoks poraża mięśnie. Fajnie wygładza zmarszczki na czole, ale nie wstrzykiwałabym go sobie nigdzie indziej, bo rysy twarzy zaczynają wyglądać sztucznie. Na drobne zmarszczki mogą pomóc silne kremy przeciwzmarszczkowe. Albo peelingi medyczne podobno dają świetne efekty. Skóra się regeneruje, jest promienna i wygładzona. Jak nowa;)

Gość gość
Witam , jestem kosmetyczką z kilku letnim stażem . Jeśli chodzi o usunięcie drobnych zmarszczek to polecam kolagen firmy Colway . Osobiscie go stosuje i sprzedaje swoim klientką , efekty są naparwde świetne . Jeśli jest ktos zainteresowany szerszymi informacjami na temat kolagenu to zapraszam do pisania na mojego meila beatatovarivp.pl. pozdrawiam

Gość gość
Ty, kosmetyczka z wieloletnim stażem... Gdybys była kosmetyczką nie reklamowałabyś pod kazdym tematem swojego kolageniku. Najlepszy zabieg odmładzający to Retix C. Już po jednym zabiegu sa super efekty, ale jak ktoś chce można zrobić 4, co miesiąc jeden zabieg. Po 3 dniach skora się strasznie łuszczy, że lepiej zostać w domu, ale potem wygląda pięknie, rozjaśniona, wygładzona, nawilzona, bez drobnych zmarszczek. Polecam każdemu :)

Gość gość
pani jak by dokładnie uważała na lekcjach biologi w szkole to by pani wiedziała że 70 % ludzkiego białka to kolagen . Cały nasz organizm jest zatopiony w kolagenie , a z racji wieku juz od 25 roku zycia zaczyna sie proces starzenia sie skóry i co rok kolagenu ubywa. Więc to nie jest reklama tylko poprostu polecam produkt który jest naturalny i ma wiele właściwości na rózne dolegliowści .