Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co komu kościoły?

Polecane posty

a gdzie ja napisałam, że modlitwa w domu jest zła i że neguję ją na korzyść modlitwy z innymi ludźmi?

jakiej oczekujesz pomocy? na razie większość tego chce, jeśli Ci się to nie podoba załatw w to cywilizowany, demokratyczny sposób - petycje, manifestacje:) tylko zastanów się nad argumentami - tak, Ty będziesz musiała podać mocne arguemnty, a nie tylko ich wymagać, bo to Tobie się coś nie podoba;)

Gość gość
"dla mnie to strara terenu kasyi sposorowanie czarnych nierobow (ksiezy) nic kosciol nie pomaga." x to proszę się douczyć i sprawdzić, ze to właśnie z inicjatywy kościoła katolickiego powstawały szkoły i szpitale. poza tym pomaga, jak choćby przez caritas. gadanie że "kościół nie pomaga" i nazywanie księży nierobami to jest jakiś komunistyczny bełkot.

Gość gość
ten teren Tusk mógłby sprzedać - alebyłoby fajnie i bogato w tym Kraju. to co w rękach kościoła = zostanie polskie.

Gość gość
kościól pomaga caritas? pierwsze słysze. nic z mojego kosciola nie idzie na biedne dzieci :) nie potrzebuja pomocy, pragnelam tylko uswiadomic ze te marne budynki nic nie wnoszą :)

Gość gość
"ten teren Tusk mógłby sprzedać - alebyłoby fajnie i bogato w tym Kraju" x czego się platforma nie dotknie to s*******i. zresztą sami zobaczcie. podwyżki podatków, cen, wzrost długu publicznego i bezrobocia. no ale oczywiście lemingi dalej będa głosować na "słońce peru" i jego świte bo juz tak są ogłupieni,ze żadnymi sensownymi argumentami człowiek ich nie przekona. x "to co w rękach kościoła = zostanie polskie." x i zawsze było.

Gość gość
jak zwykle wszędzie wsadzicie politykę... szkoda z wami gadać bo coraz bardziej odbiegacie od tematu.

nic nie wnoszą x dla kogo? ten czasownik wymaga logicznego i gramatycznego dopełnienia może dla Ciebie - ok, mnie dom z naprzeciwka nie interesuje, wyburzmy go, bo tak chcę!

Gość gość
"jak zwykle wszędzie wsadzicie politykę... szkoda z wami gadać bo coraz bardziej odbiegacie od tematu." x doprawdy? a kto zaczął o tusku? ja tylko odpowiadam :D

Gość gość
Ale o co wam chodzi? Nie chcesz nie chodzisz i nie dajesz ofiary. Jak na razie w Polsce nie ma obowiązku dotowania Kościoła -jakiegokolwiek. Zapomniałam, że teraz to modne nawalać w Kościół, księży i katolików.

Gość gość
"Ale o co wam chodzi? Nie chcesz nie chodzisz i nie dajesz ofiary." x dokładniei. jak komuś się nie podoba kościół to po prostu niech nie chodzi i nie interesuje się kościelnymi sprawami. nikt go tam na siłę nie zapędza. x "Zapomniałam, że teraz to modne nawalać w Kościół, księży i katolików" x komuchom od zawsze kościół się nie podobał. z wielu powodów.

taak:D i zatroskanie o przestrzeń publiczną, życie duchowe katolików i to jaka spowiedź będzie bardziej odpowiednia u osób, którcyh to g***o powinno obchodzić też modne:D

Gość gość
no nikt nie kaze ale szkoda ze zamiast normalnych bratów polaków mam ciemnogród :D

Gość gość
broken zerknij na temat o sobie

Gość Tuskaszenko
pieniądze dla mnie , nie dla klechów ... Dzisiaj mój szczęśliwy dzień !!! ...Za.p**********.łem Polaczkom 163.000.000.000,00 ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA ... ALE ICH W*******.ŁEM

no szkoda, próbowałam się dogadać na tym temacie z przedstawicielkom ciemni. ciężko. grochem o ścianę.

Gość gość
no nic. nie dogadamy sie trudno

Gość gość
jaki temat o tobie?