Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Champi

Boisz się, że jesteś w ciąży?

Polecane posty

Nie będzie, bo do tego potrzeba pełnego stosunku w dni płodne ( a i tak jest 30% szans ). Ej, dawajcie sobie nicki, będzie łatwiej! Najlepiej się rejestrujcie to nikt się za Was nie podszyje! Gość: Śluz płodny jest przejrzysty, rozciągliwy, nie sposób go nie zauważyć :) Niepłodny - nierozciągliwy, może być taki serowaty, biały. Ale nie rozciąga się. On występuje przed dniami płodnymi po okresie i po dniach płodnych. W nim plemniki nie przeżyją, bo jest kwaśny. A jak w ciaży? Nie mam pojęcia. Nigdy nie byłam i przez co najmniej kilka lat nie zamierzam być :)

Gość kar1
Champi nie przejmuj się ja też 3 razy pisałam do lekarzy 2 razy zakładałam nowe posty :D psychika działa :) Czyli mnie rozumiesz jak to jest po pettingu.. tyle sie naczytalam ze głowa mała :( ale miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok :)

Dobra dziewczyny, ja lecę się wykąpać ^ ^. Wrócę za jakieś 20 minut.

kar1 - proszę Cię! Wiem doskonale jak to jest po pettingu! Daj spokój, jak się bałam. Ale wiesz co, to samo przeszło. Po prostu zasada: Pełen wytrysk w pochwie w dni płodne = ciąża i to 30 % szans :)

Gość Lucialusi16
16 lat to ja

Gość kar1
Champi teraz sama zaczynam w to wierzyć na początku nie było łatwo mówię C***anikowałam jak nie wiem, nie jestem jeszcze gotowa na dzidziusia.. No właśnie pełny wytrysk w pochwie, nie raz sie załamywałam jak czytałam, jak dziewczyny zachodził w ciążę poprzez przeniesienie na palcu nasienia.. :( To była kompletna załamka, przez to zaczynał się mój zwiazek rozpadać.. teraz powoli zaczyna się układać. A co jeszcze dodam, mam baaardzo niergularne miesiączki. dostaje co 2,3 4 miesiące okropne :(

Gość gość
Po owulacji śluz przyjmuje cechy śluzu niepłodnego tj. staje się lepki, gęsty, nieprzejrzysty lub zanika zupełnie. Stan taki utrzymuje się aż do miesiączki. champi serowaty biały to grzebica !!!!

Gość gość
Szanowne Panie, płyn preejakulacyjny może zawierać plemniki. Co za tym idzie, istnieje ryzyko zapłodnienia, jeżeli miał on kontakt z drogami rodnymi kobiety. Więc nie musi dojść do pełnego wytrysku aby zajść w ciążę

Gość gość
Wiem, najczęściej musi dojść do pełnego wytrysku, nie udowodniono, że preejakulat zawiera plemniki, ale też trzeba uważać. Co do śluzu, masz rację, ale chodziło mi o taki biały inny trochę xD.

Gość kar1
właśnie tego się obawiałam :( nastepna osoba pisze, że jest to możliwe, kuuurcze :(

Ten ostatni gość to ja, nie zalogowałam się xD. A teraz przeczytajcie to i ostatecznie mi odpowiedzcie, proszę Was, jak odpowiecie to już nie będę pewnie schizować: Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny. W sumie przemyślałam to i już się tak nie martwię, bo myślę, że szanse są zerowe ale chcę poznać Waszą opinię

Gość gość
wychodzi z tego ze najlepiej sie nie bzykać aby pozniej nie miec powodów do zmartwień

kar1 - jak masz takie nieregularne miesiączki to idź do lekarza :) Ej, odpowie mi ktoś, proszę ;(

Gość gość
Champi wszystko jest możliwe , uwierz wszystko mam dwoje dzieci wiec wiem ze wystarczy odrobina nieuwagi i dzidziuś gotowy . seź bez zabezpieczenia ma swoje konsekwencje , wystarczy płyn preejakulacyjny , nie musi wcale dojść do pełnego wytrysku . test zrobisz i bedziesz wiedziała . ale test najlepiej 14 dni od stosunku chyba ze hcg 7 dni od stosunku .

Gość kar1
Champi, z tego co wiem plemniki muszą mieć odpowiednie środowisko co do tego aby przetrwać, jesli była użyta oliwka bambino, to raczej od razu by je to zabiło (choć nie wiem, za bardzo się nie znam), według mnie szanse są znikome :)

Jak teraz przez jakieś 4 dni nie będzie śluzu płodnego, a płodne dni mam mieć od około niedzieli (więc szanse na ciążę są zerowe) to będę spokojna :D Właśnie wiem, że ta oliwka jeszcze uniemożliwiła to im. Ale wiecie co? Przecież nie było we mnie wytrysku, a płynu było minimalnie, więc to chyba niemożliwe? Dodatkowo to 5 dzień cyklu przy cyklach 30-32 dniowych!

Gość gość
kar1 to po co tabletki , prezerwatywy itp. skoro twierdzisz ze oliwka zabije plemniki , co za cuda piszesz ? bez przesady to po co wymyślili te wszystkie zabezpieczenia skoro twoim zdaniem oliwka pomaga ?

Gość kar1
Champi, jednak jeszcze nie jestem gotowa na lekarza, wstyd i wgl, wiem że to normalny lekarz ale jeszcze nad tym pomyśle. Planowałam zapisać się bo trochę te miesiączki za bardzo sobie wolnego robią :D pożyjemy zobaczymy :)

Gość marzycielka53
Hej. Rowniez dolanczam sie do tematu.:)

gość- ale tutaj chłopak nie wchodził we mnie, raz czy dwa otarł się o moją pochwę i wszedł może na pół centymetra!

marzycielka53, a masz jakiś problem? Czy po prostu chcesz włączyć się do naszego topicu :D? Miałam 5 dzień cyklu, a cykle mam 30-32 dniowe. Czyli niepłodny? Jak śluz płodny nie wystąpi przez jakieś 4 dni to nie ma szans?

Gość kar1
Gość, ja nie stwierdziłam tego, dałam to w nawiasie, że się nie znam, po prostu czytałam, że trochę im to uniemożliwia poruszanie się bo muszą mieć odpowiednie środowisko, przepraszam, jeśli w błąd was wprowadzam :)

Gość gość
champi juz gubisz sie w tym wszystkim -wszedł czy nie ? bo raz tak ,raz tak piszesz ?

Gość marzycielka53
Champi moja historia jest baaardzo dluga. Wiele juz przeszlam przez zycie....

Gość gość
kar1 miłą kobietką jesteś i nie martw sie o nic , boisz sie i tyle , nie jesteś gotowa na dzidziusia i to powoduje twoje obawy . ja jakbym mogła to bym wszystkie mozliwe zabezpieczenia brała :) dwa tygodnie temu miałamogromny problem bo guma pękła podczes stosunku i wszystko zodstało we mnie w srodku :) to była dopiero katastrofa hahah

Gość kar1
marzycielka53 , opowiesz ? :)

Marzycielka - możesz nam opowiedzieć :D To było tak: 5 dzień cyklu, lekkie krwawienie, cykle 30-32 dni. Facet wkładał mi go parę razy analnie, może z raz niechcący w pochwę wszedł na pół cm. Potem doszedł i wystrzelił na podłogę. Drugi raz po jakiejś godzinie znów mi go wkładał analnie i z 2-3 razy zjechał do pochwy i wszedł znów na jakieś może pół cm. Potem się już ubrałam, on miał daleko do dojścia i dokończył ręką.

Gość kar1
gość , dziękuję. Wszyscy tu próbujemy stworzyć kącik. To dzięki Champi się on rozwija :) i co panikowałaś, robiłaś testy ? :D

Jakie dzięki mnie ? :) Dzięki Wam wszystkim! Napisałam Wam jak było więc Wy teraz napiszcie co sądzicie.

Gość gość
wzięłam tabletkę awaryjną" po" 72h i wszystko gra :)