Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 Mała znaczy sie mam bardzo nieregularne miesiączki, miałam w maju pózniej we wrześniu i dostałam 5 dni po tym pettingu trwał 8 dni był taki zwykły, wogóle zawsze 8 dni mi trwaja.. Juz mnie to wkurza na prawde bo nawet nie wiem kiedy mam te dni nie płodne itd.. no masakra :( Dziękuję dziewczyny za pocieszenie ! :) A mój facet ? on jak zwykle, nie przejmuj sie itd, sam kupił dwa testy, on uważa że nic sie nie stało, ale wiecie jakie my jesteśmy kobietki heh :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Ja też już się nie przejmuję, bo co jak co ale Dziewczyny: NIE TAK ŁATWO ZAJŚĆ W CIĄŻĘ! :) Mój facet olewa te moje martwienie się. Mówi, że nie chce o tym słyszeć albo kilka razy powie: Nic nie mogło się stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 o kurcze, to w takim razie nie dasz rady zaobserwować, kiedy masz te dni. nie byłaś z tym u ginekologa ? może jest jakaś przyczyna tego, że takie masz nieregularne cykle. ja na początku miesiączkowania tak miałam. dostawałam okres nawet po 2 miesiącach. ale być może dlatego, że byłam bardzo szczupła i jeszcze nie do końca dojrzała fizycznie ;) teraz mam regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 nie narazie nie chce, ale zastanawiam się, wiecie utrudnia mi to troche życie. Hormony buzują pewnie.. cięzko jest . mówie wam teraz by mi sie tak miesiaczka przydała jak nie wiem byłabym bardziej pewna :) w sumie twierdze, że mam za dużo hormonu męskiego, może dlatego tak. :) Champi. no dokładnie niektóre pary staraja sie latami o dziecko musimy w to wierzyc :) No mój facet to samo prawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Jak masz nieregularne cykle kar1 to moze rzeczywiscie idz do ginekologa. Nie musi chyba Cie badac normalne tylko zrobi Ci USG brzucha i przepisze cos na cykle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Ja to się ostatnio śmiałam, że jak się nie współżyje, ani nic z tych rzeczy to okres potrafi tak denerwować. a jak się już zacznie, to okres to najpiękniejsza rzecz w cyklu kobiety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Haha, dokładnie! Ale wiecie, nie wolno tak się stresować. Nie ma pełnego stosunku w dni płodne = Nie ma ciąży ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lumpka Napisano Luty 4, 2014 Ja bym aż tak nie wierzyła w ten pełny wytrysk. Przez 5 lat uprawialam seks przez stosunek przerywany z moim facetem. Pewnego pieknego wieczoru kochalismy sie w dni płodne dwa razy pod rząd, był to przerywany jak przez ostanie 5 lat, ale po pierwszym razie go nie umyl. Pozwolilam bo juz i tak zaczelismy myslec o dziecku. No i zaszlam w ciaze, tak powstalo pierwsze dziecko. drugie juz bylo z normalnego, pelnego;-) Także "brudny" wystarczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Bo po pierwszym stosunku w cewce jeszcze pozostały plemniki, więc nie potrzebny był wytrysk, wyleciały z preejakulatem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 A mnie zastanawia czy możliwe jest takie coś: Np. w szkole na klamce jest s****a xD, no i dziewczyna jej dotyka, a zaraz dotyka gołą ręką swoich narządów. Nie ma możliwości? Nigdy nie było takiego przypadku? Co więcej dotykając spermy poczulibyśmy na pewno mokrą rękę, tak? I nie ma mowy, żebyśmy jej nie zauważyły? Poza tym plemniki giną po kilku sekundach na powietrzu, a te najmocniejsze po 1-2 min? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Champi rozwaliłaś mnie ;D pewnie, że to niemożliwe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Tak tylko sie zastanawialam. A jak w domu np. brat kogos zostawi s****a na podlodze, dziewczyna jej dotknie minute po zostawieniu i dotknie siebie gleboko tam? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Chociaz nawet debil zauwazy sperme, białą i jeszcze mokra :D Kazdy zauwazy ze ma cos na reku xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Czyli po kontakcie z powietrzem 3/4 plemników ginie, a potem po minucie ginie reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Nie wiem po jakim czasie giną, ale takie zapłodnienie jest niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mersiiiiiiiiiiiiiii Napisano Luty 4, 2014 Czy jest ryzyko ze moge byc w ciązy. Okres zaczął mi się 14.01 a 21.01 kochałam się i facet skończył analnie, ale jest możliwe ze wprowadziłam spermę do środka. Minęło ok 14 dni a mnie tak dziwnie bolą jajniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Musisz odpowiedzieć nam jak długie masz cykle ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mersiiiiiiiiiiiiiii Napisano Luty 4, 2014 Z tym jest problem bo mam strasznie nieregularne, kiedyś jak brałam tabletki było normalnie a teraz czasami jest to 26 dni a czasami nawet 30- wszystko zalezy od stresu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 ojej nie pisałam za długo wybaczcie :) Małaaa no dokładnie :D jak sie nie współzyje itd to ten okres jest najgorsza rzecza jaka moze nas spotkac a jak sie współzyje to tylko sie na niego czeka aby przyszedł :D w sumie ja cały czas czekam i czekam hehe.. moze kiedys nadejdzie :)) Champi. No fakt plemniki giną bo 2-3 minutach na powietrzy,one muszą mieć odpowiednie środowisko aby przetrwac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 do Champi s****a na klamce , na podłodze -co za bzdury ... dostaniesz okres to bedziesz wiedziała ze jesteś albo nie jesteś w ciąży . dziewczyno ty sie wykonczysz tym mysleniem , odpocznij i uważaj na klamkę od drzwi ... to szukanie dziury w całym i denerwowanie się nic nie pomorze . a jak tak bardzo sie stresujesz zrób test i bedziesz wiedziała na czym stoisz . bo okres na 100% dostaniesz .. tylko to twoje idiotyczne myslenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 bardzo proszę o pomoc... ostatnio kochałam się z moim chłopakiem bez prezerwatywy. obawiałam się, że mogę być w ciąży bo mój okres się spóźniał. wiem, że podczas ciąży też może występować okres tylko jak on wygląda ? teraz byl nieco krótszy niż zwykle (4dni) i brzuch bolał bardziej ale mogłam zauważyć kawałki łuszczącej się macicy. teraz znowu dostałam okres w oczekiwanym terminie ale ma jasniejsza barwe i jest skąpy chociaz to dopiero pierwszy dzien. czy to mozliwe ze jestem w ciazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 http://www.zapytajpolozna.pl/10-objawy-ciazy-rozwoj-dziecka-i-rozterki-ciazowe/90930-plamienie-we-wczesnej-ciazyjak-wyglada.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Jeden z Gości ma rację. Ja przejmuję się WSZYSTKIM. Według mnie przechodząc obok spermy można być w ciąży (żartuję tu oczywiście i wyjaśniam Wam, że wyolbrzymiam wszystko). No i według mnie dziewczyna dotykając spermy nie zauważy jej ani dotykiem ani wzrokiem. No bo jak to. Głupia jestem ;( Ale ja mam tak: 1 czy 2 dni się przejmuję, myślę o tym ciągle. Potem wyjaśnię sobie sytuację w myślach z 500 razy i mi przechodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 tak masz racje głupia jestes i tyle ... idz spać bo piszesz beznadziejnie głupio, wyluzuj kobieto , dorosnij do seksu a pozniej sie bzykaj , mniej myślenia bedzie wtedy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Dobra, dobra. Cicho, spać nie idę :D Myślę, że dorosłam do takich rzeczy tylko jestem takim typem człowieka co przejmuje się wszystkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 Nie nie. nie dorosłaś , myślenie bardzo płytkie skoro takie pytania dziwne zadajesz -s****a na klamce itp . cholera kobieto jakimi ty kategoriami myslisz ? inne mają wiekszy problem gdy metoda anykoncepcji zawiedzie -to dopiero problem . a ty dając d**ę pozwalasz na pchanie penisa w pochwę ! nawet ten 1cm jest obrzydliwy . i ten 1 cm moze tobie w zyciu namieszać . test zrób i tyl! ciekawa jestem czy twój chłopak tak sie martwi ? no napewno nie . ponieważ ma to w nosie . bedzie dzidzia to cie zostwi . dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Dzieci? Tak się składa, że chłopak jest poważny i dorosły, niedługo będziemy razem 2 lata i 3 miesiące i po 2 latach związku zaczęliśmy współżycie, on czekał, chociaż jest troszkę jednak starszy ode mnie. A nie martwi się, bo wie, że nie ma po co. Zawsze panikowałam, on mówił, że nie ma po co i nie było ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 poważny -dorosły yhy widać widać jak bardzo ..że .aż z tego wszystkiego despreacko szukasz wsparcia -jego rola jest aby cię wspierał a nie lasek które mają ważniejsze niż ty problemy w tym temacie . przytul sie do chłopaka (dorosłego) a nie siedzisz tu i wypłakujesz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Przytulę się jutro, a kiedyś widziałam takie forum więc założyłam podobne ;). Temat ma za zadanie wspierać innych i dziewczyny wyjaśniają sobie nawet najbardziej oczywiste sytuacje :). Więc nie unoś się, bo mój chłopak jest dorosły i troszczy się o mnie i uwierz mi, że często wysłuchuje moich pierdół i mnie wspiera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 przestań p*******ć i idż sie bzykać !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach