Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Champi

Boisz się, że jesteś w ciąży?

Polecane posty

Gość kar1
123ona456 ja mam bardzo nieregularne miesiączki, nie wiem nawet kiedy przyjdzie :( nie stresuj sie jeśli masz regularne miesiączki, to Ci je stres opóźnia, mówię CI :) Champi to dobrze :) Małaaa a co u Ciebie ? :)

Dziewczyny jestem tu krótko ale nie wiem co bym bez Was zrobiła... Podnosicie mnie na duchu, mimo tego, że czuję, że jestem w ciąży, czuję objawy. Masakra...

Gość kar1
123ona456 wiem coś z tego. :)

Gość Małaaa_21
Po to jesteśmy, żeby się wspierać :) 123ona456 odczuwasz objawy, bo sobie to wmawiasz.. a dobrze wiesz, że mózg działa w ten sposób, że jak sobie coś mocno wmówisz to tak się dzieje. Uspokój się! :) kar1 u mnie na razie wszystko w porządku :) wyczekuję okresu, który powinien pojawić się 16 lutego :)

Gość kar1
dziewczyny ! :) no to wszystkie oczkujmy tej czerwonej "lawiny radości" hehe :D i niech u każdej z nas przyjdzie, abyśmy się nie martwiły :p

Nawet nie wiecie jak mocno zaciskam za nas kciuki :) ! Nie myślę o niczym innym tak naprawdę... Tylko o tym ! Nawet nie chcę myśleć o tym co jeśli... Odpędzam te myśli ! Niedługo wszystkie będziemy umierać z powodu bólu brzucha i @ :) !

Spokojnie. Jak piszę po raz 100 w ciążę nie zachodzi się od tak sobie, bo wiecie ile na świecie byłoby ludzi? W ciążę zachodzi się w dni płodne z pełnym stosunkiem :D

Gość kar1
wierzmy, ze będzie wszystko ok ! :)

Hej dziewczyny Kochamy sie z chłopakiem i teraz czuje ze cos może jednak być.. Mianowicie.. Okres mam zawsze regularny (29-30 dni) zawsze trafia początek miesiaca i tak w styczniu dostałam okres 4.01.. trwał standardowo 6 dni.. potem 2 tygodnie później 22 znów dostałam "okres' jednak trwal 3 dni z czego tak jakby był a go nie było.. takie lekkie upławy.. Dziś jest 7.. i jak na razie nic sie nie dzieje..dodatkowo ostatnio prawie wgl nie sypiam bo po 2 godzinki max..;/ powiedzcie mi czy to może być ciąża?? czy po prostu za bardzo sie nakręcam?

Maga142 - ten ,,okres'', który dostałaś za dwa tygodnie mógł być zwyczajnym krwawieniem, które występuje między cyklami w czasie owulacji. A zabezpieczacie się?

Gość gość
Hej. też się martwie bo po stosunku następnego dnia wystąpiło u mnie dziwne plamienie

Gość Lucialusi16
Hej i juz jutro bd 4 dzien spoznienia @ jak jej nie bd robie test :) Bo czasem bola mnie jajniki senna jestem a moja szyjka jest jakas inna niz zwykle twarda nisko i tak inaczej niz zawsze zamknieta jakby cienksza na czbku nw jak to opisac wiec dam wam jutro znac ;)

Gość gość
Witam, mam 19 lat, od czterech dni spóźnia mi się miesiączka, zwykle mam ją dość regularnie, ewentualnie kilka dni wcześniej, nie później. Nie współżyję z chłopakiem, jedynie seks oralny i peeting. Tydzień temu chorowałam na półpaśca, smarowałam maścią (na opryszczkę) miejsca wysypki i brałam tabletki GROPRINOSIN (leki przepisane przez lekarza, na receptę), czy to może mieć jakiś wpływ? Dodam też że dwa tygodnie temu przeszłam delikatną grzybicę pochwy, używałam maści clotrimazolum i pomogło.

Gość gość
Do gość 21:59 przez sex oralny nie zachodzi się w ciążę...

Gość gość
Tyle to i ja wiem. -,-

Gość polinx
Hej dziewczyny, ja zaraz chyba umre. Od prawie dwóch lat stosuję plastry evra. Wczoraj powinnam dostać okres, ale go nie mam.Są tylko minimalne kropelki świeżej krwi. W tym momencie to wgl mam sucho jak na Saharze. Trochę się boję bo wcześniej to jak w zegarku, a teraz cały dzień spóźnienia. Dziwi mnie to tym bardziej, że zawsze jak miałam dostać to wyproznialam się jak szalona, do 5 razy w ciągu 48h i teraz też tak jest więc czemu nie mam okresu? Może dziś dostanę, oby bo chyba umrę ze strachu. Nie mogę sobie pozwolić na dziecko, nie teraz...

Gość gość
Miałam takie schizy jak mialam 16 lat. teraz jak to czytam to brechtam po prostu nie współżyjcie bo albo skrobanka albo klepanie biedy i patola

polinx - Jeden dzień to tyle co nic. Te kropelki to pewnie początek okresu, spokojnie :)

Gość smutnaaaaa20
Hej dziiewczyny okres w styczniu mialam od 6 do 11 kochalam sie z chlopakiem 17 stycznia oktes mi sie spoznia 4 dni zrobilam jeden test po 13 15 20 24 dni 4 testy nic negatywne ale wczoraj jak zrobilam ostatni to na poczatku nic nie wyszlo po jakis 3 godz moze nie pojawila sie 2 kreska ale taka fyllo odznaczajaca sie czu to oznacza ze moge byc w ciazy prosze o szybka odpowiedz bo nie wiem co mam zrobic

Gość smutnaaaaa20
Moze mi ktos odpisac

Gość gość
Po bzykaniu i odwiedzinach prącia w waginie jest ciąża.

Gość gość
smutnna nie wiem jaki test robiłaś , ale z reguły na ulotce pisze żeby NIE ODCZYTYWAĆ WYNIKU po 10 minutach .Przeczytaj raz jeszcze ulotke z testu i możesz być spokojna , Albo zrób jeszcze dla pewności jeden test bo niepotrzebnie się nakręcasz

Okres dostałam wczoraj... Ale oczywiście musiałam popełnić kolejną głupotę. Wczoraj, gdy prawie w ogóle krwawienia nie było uprawiałam z chłopakiem seks bez zabezpieczenia. Miał daleko do dojścia i dokończył sobie ręką. Czy mogłam zajść w ciążę 1 dnia cyklu bez wytrysku we mnie?

Gość gość
otóż przedostatni okres dostałam 25.12 następny 31.01 (byłam wtedy w szpitalu stąd 8dniowe opóźnienie). Dzisiaj jest 1.03 a okresu nadal brak. W 20 dniu cyklu odbyłam stosunek bez zabezpieczenia (chłopak twierdzi, że zdążył wyjąć..) W tym cyklu również miałam zapalenie pęcherza, brałam urofurarginum. aktualnie jestem przeziębiona. Szyjka macicy jest nisko i jest twarda. 3 dni bolały mnie piersi, dziś są tylko nabrzmiałe, bóle jajników rano od wczoraj. Czy możliwa jest ciąża? czy po prostu cykl nie uregulował się?

Gość veneax
Dziewczyny :c Proszę was pomóżcie mi... A więc 16.02 uprawiałam peeting z moim chłopakiem,skończył na brzuc****ego palce nie miały żadnego kontaktu ze spermą.Po paru chwilach wytarłam brzuch ręcznikiem i poszłam umyć brzuch w wodzie i w mydle,do tego byliśmy w ubraniach normalnie...Po jakimś czasie poszłam do domu,wzięłam prysznic,boję się,że jakaś resztka spermy się przedostała do moich dróg rodnych,a że miałam dni płodne to wraz ze śluzem powędrowały sobie dalej,chociaż jeszcze dzień wcześniej były podobne pieszczoty,tyle,że mój chłopak nie doszedł...Ale jak dotykałam jego penisa to po chwili zrobił się mokry,i teraz nie wiem czy jak przestałam go dotykać to czy On go dotykał,nawet przez chwilę,a potem dotknął mnie....Boję się,że jestem w ciązy,bo od 17.02 bolały mnie sutki,byłam przeziębiona,idt...potem doszły ciągnięcia w pachwinie,a 24,02 dostałam miesiączki,która nie wyglądała tak jak zawsze.24 niby coś leciało przez cały czas,ale bardzo mało,troszeczkę skrzepów,a zawsze mam ich dużo,do tego raz coś leciało,a raz nie,więcej było jak się podcieralam na papierze niż na podpasce,teraz mam taki jakby brązowy śluz.Mam poranne mdłości i wgl...Piersi mnie niby nie bolą,ale sama już nie wiem,do tego czytałam,że podwyższona temperatura jest po zajściu w ciążę,a ja takową mam...Dodam,że zrobiłam testy ciążowe,jeden 23 i wyszedł negatywny,następny w środę negatywny,ale pojawił się jakiś cień,następny w czwartek też pojawił się tak jakby zarys i wgl.ale podobno to może być miejsce na odczynnik.Martwię się bo mam przez caly czas podwyższoną temp,dziwne kłócia i ciągnięcia w pachwinie,do tego ten okres dziwny,który pojawił się o 5 dni za wcześnie,Od jakiegoś czasu miesiączkuje regularnie co 30 dni i mam bardzo obfite krwawienia....Dziewczyny miałam bardzo dużo stresu nie powiem,czy On miał wpływ na miesiączkę?Czy jednak jestem w ciąży?!Nie wiem co mam robić,strasznie się denerwuję,schizuję...nie wiem co mam robić?!!?!?Do ginekologa idę we wtorek,dodam,że mam 17ście lat :C Proszę was o jakąś pomoc!!!

Gość Veneax
Jest tu kto? :ccc

Gość kar1
dziś dostałam okres :) jestem meega szczęśliwa (nie wierze, że to pisze) buziaczki, trzymajcie się :*