Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Ile miałyście lat gdy pierwszy raz

Polecane posty

Gość metalówaa1994

piłyście alkohol albo zapaliłyście papierosa? bo ja miałam 13 lat jak pierwszy raz sie upiłam a fajke pierwszy raz jakoś 12 chyba :D Jestem patologiczna? :D

Gość gość
jesteś po prostu patologicznie głupia, czego dowodem są twoje topiki, łącznie z tym :D

Gość gość
18 lat jak popalałam ale w zyciu spaliłam moze z 10 papierosów, nie upiłam sie nigdy a mam 37 lat, nie jestes patologia a rozpuszczona gówniarą

Gość andkaa
Ja około 4, rodzice pili i myśleli, że częstowanie dzieci jest zabawne. Wbrew pozorom dzięki temu nie miałam ochoty na używki w wieku 13-19 lat, dopiero na studiach zaczęłam pić, że tak powiem świadomie.

Gość wwrrr
Ja mialam podobnie, rodzice dawali sprobowac piwa, pamietam ze mi nie smakowalo, zbyt gorzkie. Uwazam jednak, ze to ma raczej dobry wplyw na pozniejsze stosowanie uzywek: jesli sie czegos sprobuje z rodzicami, traci to urok zakazanego owocu. Popijalam juz jako nastolatka, ale grzecznie, w malych ilosciach, nigdy nie narobilam glupot po alkoholu, a teraz pije okazjonalnie.

Gość gość
ja 18 to alkohol. papierosow nie palilam :)

Gość andkaa
No właśnie wwrrr, pamiętam na biwaku w gimnazjum, kilka osób poczuło się spuszczonych ze smyczy, a większość piła i jarała się tym faktem, a dla mnie nie było nic nadzwyczajnego, zakazanego, właściwie wolałbym żebyśmy pobawili się w jakieś podchody w harcerskim stylu.

Gość gość
tato dał mi wódki jak miałam 5 ;lat i potem do 16 r.ż mnie nie ciagneło papierosa spróbowałam w 1 liceum czyli też około 16 -17 lat

Gość gość
13,5 gdy się upiłam pierwszy raz, ale wtedy to Ciebie na świecie nie było :D

Gość gość
szczerze mówiąc, to nie pamiętam. chyba tak około 7 klasy podstawówki poszłam na taką pierwszą prawdziwą imprezę, sporo wtedy wypiłam, ale nie czołgałam się ani nic takiego, bo zawsze miałam mocny łeb. to pewnie nie był pierwszy raz, ale pierwsze prawdziwe picie, bo jakiś łyk szampana czy spróbowanie jak smakuje piwo raczej się nie liczy. papierosy w pierwszej klasie LO, ale nigdy nie zostałam palaczką