Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego taka kobieta jest kochana a ja nie

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżanke która jest gruba ruda ma 38 lat i bez przerwy robi sweterki na drutach i jej mąż ją uwielbia, a mnie światową i atrakcyjną kobiete nikt nie kocha :(

Gość gość
a dziwisz się ruda teraz skacze a ty zakładasz głupie tematy

Gość gość
bo widocznie sympatyczniejsza od ciebie 14-letniej chudej, łysej, czarnej blądyny, nie umiejącej nawet szalika na szydełku wydziergać

Gość Lannister
A to ci niespodzianka... Obstawiam, że coś z tego - jesteś chłodna, niesympatyczna, zdystansowana, masz zawyżone poczucie własnej wartośc***przerośnięte ego, niewspółmiernie wysokie wymagania względem ludzi, jesteś arogancja, złośliwa, autorytarna, drętwa (bez poczucia humoru), traktujesz ludzi jak zabawki, rozpieszczona, księżniczkowata ("wszystko mi się należy, ale sama nic dawać z siebie nie muszę"), etc.

Gość gość
O kurde ten ostatni opisuje mnie, ale mnie ludzie uwielbiaja :classic_cool:

Gość gość
lannister Cie ladnie podsumowal. zaznacz X opcje ktore do Ciebie pasuja :) Co znaczy jestes kobieta swiatowa?

Gość Lannister
Ekhm, a może po prostu jesteś zbyt ŚWIATOWA i żaden prosty chłop nie czuje się przy Tobie swobodnie? W takim razie zalecałbym jechać na dwór np. królowej brytyjskiej, może tam kogoś znajdziesz :D