Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etiene

Telefon w Orange.

Polecane posty

Mam telefon stacjonarny w Orange.Mam wrazenie,że telefon jest podsłuchiwany przez pracownika Orange,Ów pracownik wczesniej pracował w TP,obecnie jeżdzi autem z logo orange,TP TELTECH lub EL TEL.Kiedyś Wszedł na moja posesje zainstalował drugi kabel na slupach. Od tej pory próba polaczenia z komórki na stacjonarny -sygnał łaczenia,słychac dziwne szumy,trzaski,po czym nastepuje sygnał przerywany. Gdy rozmawiam z komórki słysze pogłos swojego głosu,jakieś piski.Czasem połaczenie zostaje nagle przerwane..Pisłam pisma do Orange w tej sprawie tego drugiego kabla. Nie widza żadnego problemu.Był pracownik El Telu,bo zgłosiłam sprawe,podałam mu nr telefonu komórkowego aby mnie poinformował. W tym samym dniu podejrzany pracownik dzwonił na mój prywatny zastrzezony telefon komórkowy.jestem pewna,ze pracownik zna tego pracownika i podał mu mój nr..Potem sprawdziłam nr który dzwonil do mnie ale sie nikt nie odezwał nalezy do pracownika podejrzanego o podsłuchiwanie rozmów. ponadto dzieją sie dziwne rzeczy.podejrzewam również,że gdzieś na centrali ów pracownik wyłacza telefon z sieci,bo jest głuchy.Podejrzany wchodzi na słupy bez jakolwiek zlecenia naprawy czy usterki. Jak zobaczyli mnie to uciekli. Co mam robić.Również powiadomiłam policje ale ponieważ dzielnicowy zna go nie zrobili nic,umorzyli sprawe.

Gość gość
Zlikwiduj stacjonarny, zostaw łącze pod neo, jeśli potrzebujesz.

Gość informatyk_wlkp
ale masz schizofreniczko problem. Rozwiąż umowę z Orange, przejdz do Plusa lub PLAYa i sprawa załatwiona. Stacjonarny wykup w netii i śpij spokojnie.